Dodaj do ulubionych

a może Krym w Lipcu ?????

14.05.12, 22:46
Witam :) Planujemy z chłopakiem spędzić urlop na Krymie. Przedział wiekowy 27-30 :) Oboje jesteśmy z Śląska. Planowany urlop mamy w terminie 06-21.07.2012. Szukamy pozytywnie zakręconych towarzyszy podróży, bo w grupie raźniej.
Jeśli jesteś zainteresowany/na zostawiam mój email: daga-siemianowice@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Bolo Re: a może Krym w Lipcu ????? IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.12, 20:09
      Jedziemy 20.07 autem,ale z dziećmi.
      • ruella Re: a może Krym w Lipcu ????? 18.06.12, 09:42
        Macie już doświadczenia w jeździe autem, czy to będzie Wasz pierwszy raz? Z tego co wiem, mało osób się na to decyduje, a Wy w dodatku z dziećmi. Jaki macie plan podróży?
        • ola_mi Re: a może Krym w Lipcu ????? 18.06.12, 22:06
          my jedziemy 10.08 samochodem, a właściwie na dwa auta. Czwórka dorosłych,piątka dzieci:)
          W zeszłym roku też byliśmy w tym zestawie.
          Polecam Krym. Będę tam trzeci raz i ciągle nie mam dość:)
        • Gość: Bolo Re: a może Krym w Lipcu ????? IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.12, 10:43
          Byliśmy już 2 razy autem w Sevastopolu,tym razem planuję Kercz.Ponoć w Kerczu jest taniej niż w zach.części Krymu... no i do dyspozycji dwa morza Czarne i Azowskie,które ponoć jest cieplejsze od pierwszego.Wyjazd z Katowic i jedziemy przez Medykę.
    • Gość: josh85 Re: a może Krym w Lipcu ????? IP: *.net.stream.pl 21.05.12, 12:40
      a może w sierpniu. jest naprawdę fajnie. taki sam przedział wiekowy. jesteśmy nastawieni na zwiedzanie. jeśli macie jakieś pytania odnośnie krymu pisz na adres tobiaszgoch@o2.pl. chęnie odpowiem. bylismy już dwa jary wciągu ostanich 2 lat. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka