Dodaj do ulubionych

Samochodem do kijowa

IP: *.wp-sa.pl 01.06.12, 14:57
Ktora droga lepiej dojechac do kijowa z wawy? M06 (zosin, luck, rowne, kijow) czy M07(kovel, korosten, kijow)? Zna ktos moze jakis niedrogi nocleg lub pole namiotowe w okolicy polecanych drog? Ewentualnie gdzie pdoczas drogi najlepiej szukac noclegow?
Obserwuj wątek
    • Gość: Miroslaw Re: Samochodem do kijowa IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.06.12, 08:21
      Najlepiej Łuck - Równe-Żytomierz - Kijów ,jeździłem dwukrotnie , od Równego do Kijowa dwa pasy w jednym kierunku
      • Gość: Wojtek_S Re: Samochodem do kijowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.12, 09:05
        Potwierdzam przedmówce. Ja jechałem w lipcu 2011 ostatnio i ostro prace trwały, dziś już skończyli wszystko. Bocznymi drogami się nie tłucz, bo nawierzchnie mają jak na księżycu wciąż...
        • Gość: Gerost Re: Samochodem do kijowa IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.12, 11:22
          M06 nie zaczyna się od Łucka tylko od Lwowa. I najlepsza droga to Lwów, Równe Żytomierz ale też najdłuższa. Podobno dobra jest Dorohusk, Kovel, Łuck, Równe, Żytomierz
    • Gość: Igor Re: Samochodem do kijowa IP: *.smsiarkowiec.pl 03.06.12, 16:18
      M07 to tzw "warszawka", a nie żadna droga boczna. Niedawno została oddana do eksploatacji, droga szeroka, pusta, ciągłe odcinki proste, bez żadnych zakrętów po 15-20 km. Ja potrafiłem dojechać z Kijowa do granicy w 4,5h więc nie wiem po co szukać noclegu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka