Dodaj do ulubionych

Noclegi we Lwowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:02
Mam zamiar niedługo wybrać się do Lwowa. Może znacie jakieś fajne noclegi?
Fajne tzn. czyste i w umiarkowanych cenach?

Obserwuj wątek
    • Gość: jak Re: Noclegi we Lwowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:26
      moze
    • Gość: Akna Re: Noclegi we Lwowie IP: *.szwajcarska.pl 21.08.06, 21:24
      Ja też E. jestem zainteresowana.
    • Gość: Paweł Szczecin Re: Noclegi we Lwowie IP: *.spnt.pl 24.08.06, 10:27
      Witam! Właśnie wróciliśmy ze Lwowa,
      Przypadkiem na jednym z forów natrafiłem na ogłoszenie pewnej Pani która oferuje
      noclegi we Lwowie,
      Bardzo polecam. co prawda do centrum trzeba było jechać jakieś 20-30 min ale za
      to brak problemów z ciepłą wodą no i warunki niezłe!!!
      Bardzo miła rodzina (córka właściceili zaoferowała nam pomoc w zwiedzaniu miasta
      dzięki czemu nie musieliśmy błądzić)
      W razie czego kontaktujcie się z Panią Julią Morincewą april85m@yahoo.com
      Ma polskie pochodzenie i nie bedzie kłopotów z dogadaniem się
      • Gość: Ewelina Re: Noclegi we Lwowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 12:01
        Możesz powiedzieć coś więcej?
    • Gość: TITO Re: Noclegi we Lwowie IP: 195.205.152.* 31.08.06, 09:44
      nocleg na ulicy Kuliszy(chyba ta kto sie czyta). Blisko opery, dyskoteki
      milenium;)cicha spokojna uliczka. tel +380672541932. Gospodyni powiedziała,zeby
      zadzwonic pare dni przed przyjazdem. Mili ludzie, rano kawka;-). W razie pytan
      kmichalowski@gazeta.pl gg 8100970.
      • Gość: Raf Re: Noclegi we Lwowie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.09.06, 01:40
        Dzęki Twojemu postowi byliśmy tam, u pani Halinki... Całkiem miła kobitka,
        TYLKO... 35 hrywien za osobę(byliśmy we czworo) i "mieszkaliśmy" drzwi obok, u
        sąsiadki, która wyjechała na "koniec świata". Ani toalety w domu, ani
        normalnego łóżka. Przdpokój z kuchnią w którym był stary zlew, da się przeżyć,
        a w pokoju dwa łóżka. Jedno składało się z 3 lub 4 części i było twarde jak
        prycza, a drugie stało na deskach (częściowo). Dostawiono nam polówkę na której
        spałem. W hamaku byłoby wygodniej. Nie dała nam Halinka kluczy od mieszkania i
        do toalety musieliśmy ganiać do jej mieszkania. Jako, że chcieliśmy spróbować
        Ukraińskiego jedzenia zapytaliśmy się czy by nam ugotowała. Zgodziła się!
        Barszcz Ukraiński i gołąbki z ryżem w sosie pieczarkowym. Piwo własne= 100
        hrywien!!! Mąż "Jurka", gada po polsku, wyciągnął ode mnie pierwszego dnia 9
        hrywien na piwo, a waliło od niego gorzałką jak trza. O 14.00! Zapłaciłem
        300,00 hrywien za 2 noce i miałem dostać 20 hrywien reszty... Zapomniała i
        musiałem się upominać w dzień wyjazdu. Poza tym miła babka, tylko totalny brak
        prywatności: wchodziła kiedy chciała do nas bez puknia, z klucza. Woda od 6 do
        9 (czyli od 5 do 8 naszego czasu). Cały czas nas poganiała, żebyśmy się szli
        myć. Mam mieszane uczucia, a Lwów jak piękny był, tak zostanie, pozdrawiam....
        • Gość: dymitr8tlen.pl Re: Noclegi we Lwowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 17:57
          moge polecic dobry i czysty nocleg za 25 zł w samym centrum czyli okna w okna
          na katedra Łacinską, prowadzi go starsz kobieta Polka: dymitr8@tlen.pl
    • zuza06 Re: Noclegi we Lwowie 11.09.06, 15:08
      a ja bym nie kombinowala, tylko zamieszkala po prostu w hotelu George w samym
      centrum, obok katedry lacinskiej i pomnika Mickiewicza. Pokoj dwuosobowy
      kosztuje 37 dolarow. Czysto, milo, tylko lazienka jest na zewnatrz, ale za to w
      cene wliczone jest sniadanie. Pozdrawiam.
      • zuza06 Re: Noclegi we Lwowie 11.09.06, 15:10
        acha, i rezerwacje w hotelu George robi sie przez internet, przysylaja
        potwierdzenie. Bylam w ubieglym tygodniu i bylo super!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka