Gość: jam IP: *.chello.pl 16.06.10, 17:35 Wgrałem do plików pierwszą favikonkę... Źle wyglądała to ją usunąłem, ale wcale nie znikła.. No to wgrałem inną, ale inna się w ogóle nie pojawiła no to ją usunąłem i nagle się pojawiła! Ludzie, o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.z.y.m.o.n Re: Totalny bezsens 16.06.10, 23:29 Dziwisz się jakbyś pierwszy raz przeglądarkę włączył(a). To przecież normalne zachowanie każdej przeglądarki. Nie raz tu o tym wspominano. Nowy plik miał ten sam adres URL więc przeglądarka wczytywała go z kopi zapisanej na dysku. Plik kopi utworzyła po jego pierwszym wczytaniu z sieci. Po jakimś czasie załadowała go ponownie i wówczas pojawiła się nowa wersja. Na przyszłość użyj kombinacji klawiszy Ctr+R lub wyczyść cache przeglądarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Totalny bezsens IP: *.chello.pl 18.06.10, 13:05 No to chyba jakiś tępy jestem.. Kiedy po usunięciu favikonki, ta nagle się pojawiła to już dziś znikła, więc oczyściłem całą Operę, wgrałem favikonkę to znowu się pojawiła ta wcześniejsza odświeżałem po kilka razy, uruchamiałem przeglądarkę na nowo i nic nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś