Dodaj do ulubionych

weryfikacja - tradedoubler

02.08.10, 00:42
Aby zweryfikować blog muszę:

Option 1:
Copy the meta tag below and paste it under the <HEAD> tag of the code of your sites homepage.

to trzeba wkleić - <!
Obserwuj wątek
    • ols Re: weryfikacja - tradedoubler 02.08.10, 17:06
      Opcja druga zdaje się być prosto osiągalna - Wpisy>Strony i załóż stronę, której adres będzie brzmiał xxx.html
      Pierwsza też powinna zadziałać, jeśli wkleisz ten kod w pole na html.

Jeśli to nie zadziała, skontaktuj się z tradedoublerem i poproś o inną formę weryfikacji.
      • agus2412 Re: weryfikacja - tradedoubler 02.08.10, 22:56
        Dzięki.
      • s.z.y.m.o.n Re: weryfikacja - tradedoubler 04.08.10, 13:49
        Obawiam się, że nie da rady
        1) W sekcji head można dodać tylko znaczniki meta
        2) Pliki (w tym *.html) nie są dostępne z katalogu głównego blogu. Strony stworzone edytorem będą widoczne w podkatalogu /strony/, a statyczne umieszczone w zasobach w /resource/.

Najlepiej poprosić administrację tradedoubler-a o dodanie możliwości weryfikacji za pomocą tagu meta.
        • mpieck Re: weryfikacja - tradedoubler 05.08.10, 16:21
          Tak, masz rację, nie da się.
        • agus2412 Re: weryfikacja - tradedoubler 06.08.10, 10:49
          Tak zrobiłam, czekam na odpowiedź.
    • Gość: gezzini Re: weryfikacja - tradedoubler IP: *.31.98.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.03.15, 19:12
      Kolega się nie stresuje, zrobiłem poradnik jak zweryfikować TradeDoubler.pl dla WordPress'a smile

www.youtube.com/watch?v=0qgQ-LNKL1g - nie zapomnij subskrybować w podzięce smile

www.mediatester.pl/tradedoubler-weryfikacja-strony-wordpress-poradnik/

www.youtube.com/watch?v=0qgQ-LNKL1g
    • Gość: www.MediaTester.pl Re: weryfikacja - tradedoubler IP: *.31.98.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.03.15, 19:26
      Kolega się nie stresuje, zrobiłem poradnik jak zweryfikować TradeDoubler.pl dla WordPress'a smile

www.youtube.com/watch?v=0qgQ-LNKL1g - nie zapomnij subskrybować w podzięce smile

www.mediatester.pl/tradedoubler-weryfikacja-strony-wordpress-poradnik/
      www.youtube.com/watch?v=0qgQ-LNKL1g

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka