agus2412 02.08.10, 00:42 Aby zweryfikować blog muszę: Option 1: Copy the meta tag below and paste it under the <HEAD> tag of the code of your sites homepage. to trzeba wkleić - <! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: weryfikacja - tradedoubler 02.08.10, 17:06 Opcja druga zdaje się być prosto osiągalna - Wpisy>Strony i załóż stronę, której adres będzie brzmiał xxx.html Pierwsza też powinna zadziałać, jeśli wkleisz ten kod w pole na html. Jeśli to nie zadziała, skontaktuj się z tradedoublerem i poproś o inną formę weryfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
s.z.y.m.o.n Re: weryfikacja - tradedoubler 04.08.10, 13:49 Obawiam się, że nie da rady 1) W sekcji head można dodać tylko znaczniki meta 2) Pliki (w tym *.html) nie są dostępne z katalogu głównego blogu. Strony stworzone edytorem będą widoczne w podkatalogu /strony/, a statyczne umieszczone w zasobach w /resource/. Najlepiej poprosić administrację tradedoubler-a o dodanie możliwości weryfikacji za pomocą tagu meta. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: weryfikacja - tradedoubler 05.08.10, 16:21 Tak, masz rację, nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś
agus2412 Re: weryfikacja - tradedoubler 06.08.10, 10:49 Tak zrobiłam, czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gezzini Re: weryfikacja - tradedoubler IP: *.31.98.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.03.15, 19:12 Kolega się nie stresuje, zrobiłem poradnik jak zweryfikować TradeDoubler.pl dla WordPress'a www.youtube.com/watch?v=0qgQ-LNKL1g - nie zapomnij subskrybować w podzięce www.mediatester.pl/tradedoubler-weryfikacja-strony-wordpress-poradnik/ www.youtube.com/watch?v=0qgQ-LNKL1g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.MediaTester.pl Re: weryfikacja - tradedoubler IP: *.31.98.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.03.15, 19:26 Kolega się nie stresuje, zrobiłem poradnik jak zweryfikować TradeDoubler.pl dla WordPress'a smile www.youtube.com/watch?v=0qgQ-LNKL1g - nie zapomnij subskrybować w podzięce smile www.mediatester.pl/tradedoubler-weryfikacja-strony-wordpress-poradnik/ www.youtube.com/watch?v=0qgQ-LNKL1g Odpowiedz Link Zgłoś