Dodaj do ulubionych

piosenka z YT i problem :/

11.03.11, 00:11
blog agpagp.blox.pl
Zrobiłam wpis gdzie wkleiłam z YT piosenkę ( www.youtube.com/watch?v=uA4KihbsISU) i... na stronie dla czytających nie ma wpisów które były wcześniej , nie ma szpalty bocznej, nie można dodać pod tym wpisem z piosenka komentarzy. Po wejściu w "roboczą" część bloga nie mogę tego wpisu nawet usunąć bo nie ma okienek edytuj czy usuń uncertain Adminie pomocy !! chcę się pozbyć cholerstwa i odzyskać normlany wygląd bloga sad
Obserwuj wątek
    • ojciec.karmiacy Re: piosenka z YT i problem :/ 11.03.11, 00:28
      dobry wieczór...

nie jestem Adminem, ale spać nie mogę po nocach...
      tu coś podobnie piszą:
      forum.gazeta.pl/forum/w,8,122164729,,Blog_zwariowal_Pomocy_.html?v=2
      pozdrawiam
      • agpagp Re: piosenka z YT i problem :/ 11.03.11, 13:44
        ojcze .karmiący dziękuje ... poszłam tropem ale niestety ... nadal mam problem z blogiem i nadal mam nadzieję że Admin się zainteresuje i mi pomoże
        • elpanda Re: piosenka z YT i problem :/ 11.03.11, 16:10
          Witaj,
          niestety najwyraźniej przekleiłaś tylko część wklejki HTML którą dostałaś od YT - w efekcie czego rozjechała się strona edycji. Możesz usunąć wadliwy wpis korzystając z programu bloxer - dostępnego do ściągnięcia stad
          • Gość: Anna Re: piosenka z YT i problem :/ IP: 178.73.49.* 13.03.11, 14:32
            Witam.

Mam ten sam problem, a śmiem twierdzić, że przekleiłam całą wklejkę HTML, tylko wklejka jako taka była za duża, przez co edycja się rozjechała oraz zniknęła możliwość edytowania i usuwania wpisu. Naprawdę nie ma prostszego sposobu niż ściąganie całego programu, od którego mogą znów zacząć się jakieś dziwne hocki - klocki z zamieszczaniem wpisów? (na szczęście filmiku z YT nie opublikowałam, tylko zapisałam więc jakoś to mogę omijać, ale jest to kłopotliwe tudzież uciążliwe)
    • vajda Re: piosenka z YT i problem :/ 03.05.11, 08:00
      Jeżeli macie rozjeżdżające się szablony to radzę nie wprowadzać w nich dużo zamian, ponieważ istnieje groźba, że taki szablon się rozjedzie po jego edycji, a wtedy można po prostu wrócić do stanu początkowego i wszystko wróci do normy na jakiś czas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka