Dodaj do ulubionych

Problem ze statystykami i logowaniem?

07.08.13, 16:51
Zniknęła mi ca 1/3 dzisiejszych wejść a nowe nie są liczone, poza tym wylogowało mnie kilka razy pod rząd po kilku minutach bycia zalogowaną - mniejsza o wejścia bo nie dla nich piszę ale wylogowywanie jest irytujące, może się coś poważniej sypie więc zgłaszam.
smile
Obserwuj wątek
    • wiosenka27 Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 07.08.13, 19:14
      U mnie to samo ze statystykami, od kilku godzin mam tę sama liczbę i raczej nie chodzi o to że nikt do mnie nie wszedł przez ten czas. Coś się chyba dzieje...niedobrego.
      • squirk Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 07.08.13, 19:25
        wiosenka27 napisała:

> U mnie to samo ze statystykami, od kilku godzin mam tę sama liczbę i raczej nie
        > chodzi o to że nikt do mnie nie wszedł przez ten czas.

U mnie są wejścia na pewno bo pytałam ludzi, zresztą komentują, sama spróbowałam wejść przez link z siga i wejście nie zostało odnotowane. Coś się wykrzaczyło, oby nic poważnego.
        smile
        • pogin Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 08.08.13, 01:11
          Mam tak samo od około 16.30
      • aurabloger Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 07.08.13, 23:28
        U mnie to samo. Statystyka wejść idzie do tyłu. Trzeba chyba jakąś wajchę przestawić.
    • bartoszcze Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 07.08.13, 20:06
      Upał jest tongue_out
    • chiara76 Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 07.08.13, 20:23
      u mnie to samo, najpierw miałam jakieś 70 wejść a od 3 godzin nagle zrobiło się tajemniczo czterdzieści i cztery i tak tkwi...smile

www.chiara76.blox.pl
    • dagmara_65 Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 07.08.13, 21:40
      Puk, puk ..... czy leci z nami pilot?
      • bognna Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 07.08.13, 22:23
        U mnie ten sam problem.

Upal nie upal, popracowac warto.
    • bagienny Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 07.08.13, 23:58
      Mam prośbę: opisz dokładniej problem z wylogowywaniem, w jakiej sytuacji, co robisz (jaka przeglądarka).
      • squirk Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 08.08.13, 13:40
        bagienny napisał:

> Mam prośbę: opisz dokładniej problem z wylogowywaniem, w jakiej sytuacji, co ro
        > bisz (jaka przeglądarka).

Poszło mailem, dodam, że pod Firefoxem teraz piszę.
        Już mnie nie wylogowuje, statystyk nadal niet, tragedii też niet ale dziwnie to wygląda, x nowych komentarzy a w statsach zero smile
    • ojciec_wwwirgiliusz Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 08.08.13, 09:15
      U mnie statystyki też się zatrzymały, kiedy znów ruszą?
    • janiolka Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 08.08.13, 09:39
      dzisiejszego dnia w statystykach nie ma, a wczorajsze wejścia zmniejszyły się
      • paseo od wczoraj statystyki zmarly 08.08.13, 09:50
        stanely wczoraj po poludniu i juz nowych nie ma
    • Gość: money.eu Hey,dostane chyba bzika.....znikla w ogole IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.13, 09:52
      statystyka
      • Gość: money.eu I dlaczego problem jest odhaczony na czerwono IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.13, 09:54
        ,bo przeciez NIC nie zostalo naprawione;statystyka wciaz nie dziala
        • quentiin Re: I dlaczego problem jest odhaczony na czerwono 08.08.13, 09:57
          Logowanie działa, więc nie takie NIC wink A statystyki już parę razy znikały, więc nie ma się czym specjalnie martwić. Zniknęły to i się pojawią. Przecież nie dla wejść piszecie, więc co za problem wink
          • Gość: money.eu Re: I dlaczego problem jest odhaczony na czerwono IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.13, 10:03
            dla ciebie zaden,dla mnie tez ale dla innych jak widac istnieje.Skoro cos jest udostepnione,to powinno dzialac.A dopoki nIE dziala,NIE powinno byc odhaczane,bo to odhaczenie powoduje,ze nikt juz sie tym nie zajmie,a w kazdym razie nie zaraz.
            • chiara76 Re: I dlaczego problem jest odhaczony na czerwono 08.08.13, 11:58
              to nie jest żadne odhaczenie a jedynie info, że w danym wątku wypowiedział się moderator.
              • paseo Re: I dlaczego problem jest odhaczony na czerwono 08.08.13, 14:23
                wiem z doswiadczenia,ze takie watki sa na ogol martwe;uznane za zalatwione i nikt juz do nich nie wraca
    • bryssska Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 08.08.13, 10:40
      U mnie to samo od wczoraj, szaleć można, smile
    • vipala Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 08.08.13, 12:22
      A u mnie dzisiaj w ogóle statystyki nie są podawane. Wynika z nich zero wejść, a wiem, że mam bardzo dużo. Ktoś powinien się tym zainteresować, a przynajmniej należy się nam wyjaśnienie.
      • miszy_m Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 08.08.13, 15:55
        U mnie też statystyki nadal nie działają.
        Pozdrawiam
        M.
        • alesandra4 Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 08.08.13, 21:48
          Dobrze, że udało się usunąć awarię (dzięki, admini - i to w taki upał...), choć żal mi tych "straconych" wejść. Niby nie pisze się dla statystyk, ale jednak dobrze wiedzieć, że ktoś tam jest po drugiej stroniesmile
          blognroll.blox.pl/html
          • rozieblox Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 09.08.13, 07:33
            Ludzie, jakich straconych wejść? Przecież czytelnicy nadal wchodzą.

Przy okazji - obecne statystyki Blox są bardzo niedokładne, podatne na manipulację i bardzo ubogie. Polecam skorzystanie z innych - stat4u.pl jest proste (choć też niedoskonałe), fajny jest piwik (ale trzeba samodzielnie hostować), ew. google analytics (ale to Google, więc nie polecam).
            • alesandra4 Re: Problem ze statystykami i logowaniem? 09.08.13, 21:06
              Statystyki, o których piszesz, są widoczne na stronie bloga, a nie w panelu administracyjnym (jak statystyki bloxowe)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka