Dodaj do ulubionych

Blox.pl poleca

16.02.14, 14:02
Drodzy decydencji blox.pl!

Widzę, że jest jakaś polityka w tym polecaniu, ale nie widzę sensu.
Na przykład teraz polecane są 4 blogi, ten na 4. miejscu promuje nieudolność, SZCZĘŚLIWIE zdaje się odchodzi w otchłań bloxowiska, ale doprawdy, czy warto polecać tandetę?
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Blox.pl poleca 17.02.14, 11:52
      Aktualne blogi w polecanych są to blogi, które zostały polecone w konkursie.
      • illmatar02 Re: Blox.pl poleca 18.02.14, 11:19
        Drogi Bagienny, zawsze podejrzewałam, że decydenci to mit, a STWÓRCĄ jesteś TY
        smile

Czy nie zechcesz mocą swoich tajemnych dekoktów namówić chociaż własną redakcję, żeby POLECANE na głównej otwierały się w nowych oknach? Nie da się zaglądać do POLECANYCH bez podjęcia heroicznej decyzji, że się tego dokona.

Drugie, co doskwiera: niby konkurs rozstrzygnął co by tu POLECIĆ (zazdrość przeze mnie przemawia, jasna sprawa) – wszystkim wybranym gratuluję, niektórych już od dawna mam w linkowarni – ale gdzie jest jakiś link do wyników tego konkursu? Kto w jury? Nawet nie wiem czy jednak warto mi zazdrościć wink

Trzecie – trzeba być starą wyjadaczką, żeby wykryć kto jest autorem polecanego. ANDY, niniejszym macham do Ciebie! Kiedy BLOX.PL wymyśli coś w rodzaju zakładki z opcją podawania danych o autorze? Obecnie wymaga to zbyt wielu zabiegów. Nie da się więc powiązać blogera z jego kilkoma blogami, jeśli je prowadzi.
        Profil w Gazecie wymaga dodatkowego KLIK, co nie jest wygodne.

A poza tym: Niech żyje BLOX

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka