danuta53b 12.07.14, 08:13 Dlaczego na stronie głównej Bloxa ( najnowsze wpisy) nie widać moich nowych wpisów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozieblox Re: Na Blox nie widać moich wpisów 12.07.14, 13:15 Twoich czyli z jakiego bloga? Zwykle chodzi o zbyt świeży blog. I one się szybko przewijają... Odpowiedz Link Zgłoś
danuta53b Re: Na Blox nie widać moich wpisów 12.07.14, 14:35 Może i o to chodzi, z tym, że miałam już bloga na blox.pl i tego typu problemy nie występowały. Mój blog zwyczajniezodrobinamagii.blox.pl/ Za pomoc z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Na Blox nie widać moich wpisów 12.07.14, 19:51 Blog czterodniowy, zbyt młody. Za dwa tygodnie już się powinno pojawiać (chyba, nie pamiętam dokładnie okresu karencji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aktana Re: Na Blox nie widać moich wpisów IP: *.static.haker-net.pl 12.07.14, 20:27 Dzięki, czuję się , no wiesz...usatysfakcjonowana, uwierzysz? Szkoda, ale to Twoja sprawa,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktana Re: Na Blox nie widać moich wpisów IP: *.static.haker-net.pl 12.07.14, 20:41 Przepraszam Cie bartoszcze, bardzo, bardzo... wybacz... dzięki za pomoc. Nie ma wytłumaczenia za moją rekację, może zbyt wiele krzywd, wybacz... mi proszę,... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś