szwecja11 16.09.14, 16:54 Poniższego wpisu nie ma w ogóle w wyszukiwarce google. Czy mam jakiś błąd na stronie, bo późniejsze wpisy zostały zindeksowane i można je wyszukać. recenzentka.blox.pl/2014/08/Majgull-Axelsson-Pepowina.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagienny Re: Brak wpisu w wyszukiwarce google 16.09.14, 17:08 Wpis jest w wynikach google. Może sprawdzić wpisując w pole tekstowe frazę: site:blox.pl Majgull Axelsson Pępowina np. Odpowiedz Link Zgłoś
szwecja11 Re: Brak wpisu w wyszukiwarce google 17.09.14, 15:46 Jak wpiszę frazę :"Pępowina Majgull Axelsson" to w wyszukiwarce nie pojawi się moja recenzja. Stąd pytam, czy mam jakiś błąd na stronie? Bo inne recenzje wyszukują się. A nie liczę na to, że ludzie wpisują frazę "blox Pępowina Majgull Axelsson". Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Brak wpisu w wyszukiwarce google 18.09.14, 09:50 Powyższy przykład podałem, by pokazać, że w wynikach jest ten konkretny wpis - gdyby go nie było, nie byłoby w żadnych wynikach. Na moich ustawieniach konta przy wpisaniu frazy "Pępowina Majgull Axelsson" mam ~2700 wyników. Jeżeli nie możesz znaleźć wpisu na pierwszych stronach to oznacza, że nie jest dobrze wypozycjonowany. Odpowiedz Link Zgłoś