Dodaj do ulubionych

Nowe szablony.

27.01.15, 19:44
Chciałabym skorzystać z szablonu Nowy Jork i mam kilka pytań.
Czy przed zmianą szablonu mam usunąć treści ze swoich szpalt bocznych?
Czy w Nowym Jorku można umieszczać zdjęcia w bocznej szpalcie?
Czy jest szansa na zmianę tej pstrej belki u góry na jednokolorową? i jakie są możliwości zindywidualizowania szablonu? bo w tej chwili wszystkie blogi wyglądają na nim zupełnie tak samo sad
Czy można powiększyć czcionkę z nazwą bloga? bo jest kompletnie niewidoczna/nieczytelna dla odwiedzających?
Mam tyle rozterek. Jak żyć?
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Nowe szablony. 28.01.15, 06:54
      Można zmienić poszczególne elementy. Napisz do nas i w punktach napisz co chciałbyś zmienić.
      Adres blox@agora.pl
    • brumming Re: Nowe szablony. 29.01.15, 19:21
      Zmieniłam szablon i niestety nie mogę umieścić ani awatara, ani zdjęcia w nagłówku "błąd wewnętrzny serwera" jestem w panice tongue_out
    • brumming Re: Nowe szablony. 29.01.15, 21:15
      Sytuacja mniej więcej opanowana. Co za stres!!!
    • brumming Problemy 03.02.15, 22:09
      To znowu ja. Mam problem z edytorem tekstu. Piszę tak jak w starym szablonie tekst i wstawiam zdjęcia i od nowej linijki, pod zdjęciem, znowu piszę tekst.
      Niestety w gotowym wpisie pod zdjęciami pozostają mi puste linijki; dużo pustych linijek...
      Jest to widoczne tylko na niektórych urządzeniach... na komputerze wszystko wygląda idealnie, na laptopie (po odwróceniu obrazu w pionie) pojawiają się puste przestrzenie.
      Dotyczy to tego wpisu:
      brummig.blox.pl/2015/02/Skarpety-de-luxe.html
      Może źle wklejam zdjęcia? sama nie wiem.
      • brumming Re: Problemy 03.02.15, 22:12
        Na telefonie na dodatek wyciągnęły się i zdeformowały zdjęcia... co robię źle?
        • bagienny Re: Problemy 04.02.15, 07:20
          Prześlij nam zrzuty ekranów z informacją na jakich modelach urządzeniach mobilnych i na jakich przeglądarkach. blox@agora.pl
    • brumming Re: Tagi 09.03.15, 13:29
      Po przeprowadzce na nowy szablon zniknęło mi trochę tagów. To zła wiadomość, bo mam wrażenie, że są wygodnym indeksem treści na blogu.
      W tej chwili w ogóle nie mogę dodać tagów do wpisów; nawet takich, które już istnieją. Bardzo mnie to denerwuje. Czy ilość tagów w nowych szablonach jest tak bardzo ograniczona???
      • bagienny Re: Tagi 09.03.15, 14:13
        W ustawieniach można włączyć tagi, by były widoczne w bocznej szpalcie (ustawienia -> pokazuj widgety -> oznaczyć tagi i zapisać zmiany).
        Limit tagów na blog nie zmienił się wynosi 300 tagów w nowym i starym szablonie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka