Dodaj do ulubionych

<meta name="robots" content="noindex, nofollow" />

IP: *.dynamic-ra-1.vectranet.pl 15.09.15, 09:03
Jak długo nowe blogi będą niewidoczne dla robota?
Wprowadzono zmiany i 0 informacji o tym.
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: <meta name="robots" content="noindex, nof 15.09.15, 09:19
      Przez taki czas po jakim spamerom przestaje się opłacać zakładać nowe blogi.
      • Gość: ktos Re: <meta name="robots" content="noindex, nof IP: *.dynamic-ra-1.vectranet.pl 15.09.15, 09:33
        A co z resztą ludzi? Przeglądałem bloxa i widzę że blogi założone w czerwcu mają "noindex" (nie znalazłem żadnego blogu z ost. 3 miesięcy bez "noindex". Jak to ma zachęcić do blogowania skoro jesteś niewidoczny.
        To co jest teraz to nie platforma blogowa tylko notatnik dla siebie.
        Ps. Myślisz że spamerzy się tym przejęli? Wejdź w nowe blogi i zobacz.
        Pozdrawiam
        • duraga Re: <meta name="robots" content="noindex, nof 15.09.15, 13:48
          Blogi na Blox.pl przechodzą weryfikację i moderację non stop i jeśli są prowadzone regularnie, zwiększają tym samym ilość wartościowych treści oraz są przez nas promowane, w tym również lepiej pozycjonowane w Google.
        • rozieblox Re: <meta name="robots" content="noindex, nof 15.09.15, 22:18
          Oczywiście, że zakładają, bo spamerzy nie są zbyt inteligentni. Poza tym, założenie bloga jest tanie. Ale jest szansa, że w końcu załapią, że zakładanie blogów na Blox to strata czasu.

Co do okresu o którym piszesz - 3 m-ce to sporo. Mam nadzieję, że Blox pomyśli nad rozwiązaniem, żeby to skrócić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka