Dodaj do ulubionych

Regulamin blogów a liczniki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 09:36
Chciałam tylko zapytać, czy nieczynny licznik StatDraw na mojej stronie (puste okienko zamiast logo) jest wynikiem zablokowania go przez administratorów? Zajrzałam do regulaminu i nie jest to przecież ani reklama, ani treść obraźliwa, ani niebezpieczna. Jest też rzeczą praktyczną i używaną w innych blogowych serwisach. Podobnie jak np. ksiegi gości.
Myślę, że umieszczanie go nie stanowi dla nikogo niebezpieczeństwa, nieuczciwej reklamy itp. Nie ma tez nic napisane w regulaminie, ze tego typu praktyki są zabronione. Może jednak jest coś o czym nie wiem?
Jakieś ważne przyczyny?
Bo jeśli nie, to wydaje mi się to nadmierną ingerencją.
Ale może się mylę.
Może to tylko awaria albo inne prace techniczne administratorów.
I wtedy bardzo przepraszam.
Choć mimo wszystko poproszę o wyjaśnienie celu blokady.
Obserwuj wątek
    • Gość: ojciec Re: Regulamin blogów a liczniki IP: *.devs.futuro.pl 06.01.05, 10:07
      pewnie to serwer statystyk padl wiec nie wyswietla obrazka. wejdz na statystyki
      a sie przekonasz jak sprawy stoja.
      • Gość: mattkapolka Re: Już OK, sorki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 10:36
        Juz jest OK, na stronę statdraw nie mozna było wejść, więc coś tam musieli robić. Przepraszam za zamieszanie i proszę Tebe o wyrzucenie wątku, żeby nie zaśmiecać. Odszczekuję wszystko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka