Gość: ???? IP: *.echostar.pl 05.02.05, 11:39 Wyslalam MMS'a na numer podany w regulaminie tej opcji, dlaczego mimo zgody na odbieranie MMS zdjecie nie pojawilo sie na moim blogu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpieck Re: MMS 05.02.05, 14:43 Proszę wysłać na adres pomoc@agora.pl dokładny opis tego błędu, z jakiego numeru telefonu został wysłany MMS (i na jaki numer) oraz podać w miarę dokładną datę (w przybliżeniu do godziny). Odpowiedz Link Zgłoś
elanor5 Re: MMS 24.07.05, 15:37 ja tez wysłałam sobie na bloga zdjęcie mmsem i jeszcze sie nie pojawiło. po jakim czasie powinnam sie poważnie zaniepokoić i ewentualnie poprosić o pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: MMS 25.07.05, 12:21 MMSy czasami przychodzą do nas po kilkunastu godzinach, niestety nie wiele możemy na to poradzić, bo nie mamy wpływu na szybkość działania sieci GSM Odpowiedz Link Zgłoś
mattkapolka Re: MMS 27.07.05, 13:22 Niestety ja umoczyłam nieźle wysyłając MMSy z Litwy - czy tekstowe, czy ze zdjęciem - nie doszedł żaden. SMSów też nie doszło 70%. Rachunek tylko pewnie nie zawiedzie( Odpowiedz Link Zgłoś