eela 10.03.05, 12:44 Archiwum wraz z upływem czasu wydłuuuuża się. Przydałaby się opcja zwijania miesięcy w rok (ten przeszły koniecznie) i rozwijania w miesiące kliknięciem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tebe Re: Archiwum 10.03.05, 16:37 To załatwia wersja kalendarzowa - zawsze masz tylko ostatni miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Archiwum 10.03.05, 18:17 Ale to nie jest to samo. Jak mam kalendarz a ktoś chce zajrzeć np. do wpisów sprzed 3 miesiecy to nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Archiwum 10.03.05, 23:39 eela napisała: > Ale to nie jest to samo. Jak mam kalendarz a ktoś chce zajrzeć np. do wpisów > sprzed 3 miesiecy to nie może. Może, wystarczy kliknąć 3 razy na strzałkę << obok nazwy miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Archiwum 11.03.05, 21:36 A jak chce kliknąć na wpisy sprzed 10 miesiecy, to ma klikać 10 razy? To nie jest dobre rozwiazanie, tym bardziej, że nie wiadomo, kiedy dany blog się zaczął. Właśnie wróciłam z takiego, do którego poczatku nie dotarłam. Po 4 kliknięciach znudziło mi się. A co będzie za rok lub dwa? Klikać 24 razy? Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: Archiwum 11.03.05, 23:13 Gdy nastąpi kulminacja problemu, to niezwłocznie zostanie rozwiązany Odpowiedz Link Zgłoś