Dodaj do ulubionych

SZaBLoNY (help me!)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:31
Mam pytanko: Czy szablony mozna brac tylko z szablon_team, czy z innych stron
też. Jeśli można to jak je kopiowac? Pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: butik6 Re: SZaBLoNY (help me!) IP: *.home.cgocable.net 15.04.05, 20:42
      szablon team to skupisko wszystkich szablonistów na gazecie.pl
    • Gość: perrier Re: SZaBLoNY (help me!) IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.04.05, 22:59
      jezeli ktos ma wlaczony "ladny blog... wez sobie CSS" to oczywiscie mozna brac... big_grin
    • Gość: epeeya Re: SZaBLoNY (help me!) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:17
      szablonybyepeeya.blox.pl/html/1310721.html
      • Gość: mietly_do_domu Re: SZaBLoNY (help me!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:31
        swietne szablony
        zeby tak inni tworcy mieli swiadomosc, ze z szablonow sie czyta a nie tylko
        podziwia jak obrazek, bardzo fajne, przyjazne dla czytajach
        (napisalam w komentarzach, ktore sie zle wyswietlaja w firefoxie, pewnie gdzies
        sa male bledy w css-ach)
        • Gość: mroofcia85 Re: SZaBLoNY (help me!) IP: 213.199.198.* 09.12.05, 19:45
          Mam pytanko i prośbę. Chciałabym na moim blogu zmienić szablon na ten:
          linkup.pwii.pl/szablony/ludzie/roz/roz.html
          Ale gdzieś pisało że on jest przystosowany do myloga czy coś takiego. I
          niestety mało jest szablonów specjalnych na bloxa. Więc jeśli ktoś się zna, i
          wie co zrobić żebym mogła wrzucić to na swojego bloga i jak, to proszę
          oświećcie mnie i pomóżcie smile. Będę bardzo wdzięczna
          Pozdrawiam
          Nadia
          • Gość: rak_nieborak Re: SZaBLoNY (help me!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:26
            to nie prawda, ze jest malo szablonow na bloxa, rozejrzyj sie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka