Gość: aga IP: *.man.rsk.pl 05.09.05, 16:47 Dzisiaj odkryłam, ze z mojego blogu zginęła część wpisów. Jak kto możliwe i kto mógł je usunąć? Zaznaczam, że nie myło w nich żadnych "zakazanych" treści. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annah11 Re: POMOCY-zaginione wpisy 06.09.05, 03:07 Jak mozna to sprawdzic, jak nie podajesz adresu bloga a sama wystepujesz jako gosc nie zalogowany. Odpowiedz Link Zgłoś
samotnaaga Do annah11 06.09.05, 09:56 Nie pomyslałam o tym, zeby podać adres bloga. Ale już sie poprawiam: samotnaaga.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Do annah11/odpowiadam 06.09.05, 10:21 Ja oczywiscie nie wiem o ktore wpisy chodzi, bo ja nie administracja, ale wszystkie na biezaco chyba sa. Pewnie dawniejsze juz w archiwum. To zalezy jak sobie ustawilas archiwiwum. Czasami zdarza sie, ze napiszesz notatke i nie zasejwujesz jej jako kopii roboczej, lub nie nacisniesz opublikuj i jak pojdziesz na jakas inna strone to poprzednia Twoja robota frunie w kosamos. Moze tez przyczyna znikania notatek jest cos innego, ale tego niestety nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
samotnaaga Re: Do annah11/odpowiadam 06.09.05, 11:37 Dzięki za pomoc. Te wpisy o które mi chodzi na pewno były opublikowane (pamiętam nawet, ze było komentarze do nich). Były to wisy z okresu mniej więcej od 20 lipca do 15 sierpnia 2005 r. Pamiętam dokładnie, bo dotyczyły najważniejszych dla mnie kwestii. I nie ma ich Jestem strasznie wkurzona........ Pozdrowionka Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perrier Re: Do annah11/odpowiadam IP: *.79-200-80.adsl.skynet.be 06.09.05, 13:13 wlasnie kliknelam na bloga. Wpisy sa od 17 lipca. Normanie pokazuja sie najpierw od 20 sierpnia ale jak na dole kliknie sie "nastepne" to pokazuja sie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś