Dodaj do ulubionych

POMOCY-zaginione wpisy

IP: *.man.rsk.pl 05.09.05, 16:47
Dzisiaj odkryłam, ze z mojego blogu zginęła część wpisów. Jak kto możliwe i kto mógł je usunąć? Zaznaczam, że nie myło w nich żadnych "zakazanych" treści.
Obserwuj wątek
    • annah11 Re: POMOCY-zaginione wpisy 06.09.05, 03:07
      Jak mozna to sprawdzic, jak nie podajesz adresu bloga a sama wystepujesz jako
      gosc nie zalogowany.
      • samotnaaga Do annah11 06.09.05, 09:56
        Nie pomyslałam o tym, zeby podać adres bloga. Ale już sie poprawiam:
        samotnaaga.blox.pl
        • annah11 Re: Do annah11/odpowiadam 06.09.05, 10:21
          Ja oczywiscie nie wiem o ktore wpisy chodzi, bo ja nie administracja, ale
          wszystkie na biezaco chyba sa. Pewnie dawniejsze juz w archiwum. To zalezy jak
          sobie ustawilas archiwiwum. Czasami zdarza sie, ze napiszesz notatke i nie
          zasejwujesz jej jako kopii roboczej, lub nie nacisniesz opublikuj i jak
          pojdziesz na jakas inna strone to poprzednia Twoja robota frunie w kosamos.
          Moze tez przyczyna znikania notatek jest cos innego, ale tego niestety nie wiem.
          • samotnaaga Re: Do annah11/odpowiadam 06.09.05, 11:37
            Dzięki za pomoc. Te wpisy o które mi chodzi na pewno były opublikowane (pamiętam nawet, ze było komentarze do nich). Były to wisy z okresu mniej więcej od 20 lipca do 15 sierpnia 2005 r. Pamiętam dokładnie, bo dotyczyły najważniejszych dla mnie kwestii. I nie ma ichsad Jestem strasznie wkurzona........
            Pozdrowionka

Aga
            • Gość: perrier Re: Do annah11/odpowiadam IP: *.79-200-80.adsl.skynet.be 06.09.05, 13:13
              wlasnie kliknelam na bloga. Wpisy sa od 17 lipca. Normanie pokazuja sie najpierw
              od 20 sierpnia ale jak na dole kliknie sie "nastepne" to pokazuja sie wszystkie. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka