Gość: T-800 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.02.06, 12:18 "Wyczyść pole na kod html" to według mnie zbędna opcja. Nie wiem, jak to działa (nie chce mi się testować), ale byłbym bardzo zły, gdybym sobie te pole niechcący wyczyścił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpieck Re: "wyczyść pole na kod html" - zbędna opcja 28.02.06, 12:39 Opcja kasuje zawartość pola html. Czasami użytkownicy wstawiają w pole html kod, który psuje stronę z formatką i np. znika im klawisz zapisz i wtedy są bezradni. Właśnie z myślą o takich przypadkach został stworzony ten link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: "wyczyść pole na kod html" - zbędna opcja IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.02.06, 13:19 Dzięki za odpowiedź i wyjaśnienie. Formularze się wysypują tylko w Mozilli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabina_Feu Re: "wyczyść pole na kod html" - zbędna opcja IP: *.net-serwis.pl 28.02.06, 14:33 extra Hrabina Mozile posiada Hrabina zaprasza do siebie kociolekhrabiny.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: "wyczyść pole na kod html" - zbędna opcja IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.02.06, 14:42 OK, bardzo chętnie, tylko co na to Pan Hrabia? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: "wyczyść pole na kod html" - zbędna opcja IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.02.06, 14:47 Widzę, że Hrabina popyla w jakieś gierki. Niestety, uczulony na wszelkie odmiany spamu T-800 na sam widok adresu bitefight.pl (adres ostatnio "kolportowany" na forum w hurtowych ilościach) dostaje wysypki. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabina_Feu Re: "wyczyść pole na kod html" - zbędna opcja IP: *.net-serwis.pl 28.02.06, 16:03 Super! To Hrabina tez go wetknie na forum ) kociolekhrabiny.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś