mikupiku 22.10.06, 16:22 Coraz częściej przy wejściu na mojego bloga (www.racica.blox.pl) jego adres zmienia się w adres innej strony, jak mam temu zapobiec? Filtry antyspamowe nie działają w tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpieck Re: Problem ze spamem 22.10.06, 18:51 Zapewne licznik albo ankieta, jeśli takowe posiadasz. Komentarze i trackback w tym przypadku nie mają nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mikupiku Re: Problem ze spamem 23.10.06, 10:25 Czyli któryś z dodatków? Ale dodatki mam od dawna a to gówienko wchodzi mi od paru dni dopiero. Ok, dzięki, posprawdzam je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bena1209 Re: Problem ze spamem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:42 mikupiku, od wczoraj twoja strona mi się wogóle nie otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
mikupiku Re: Problem ze spamem 26.10.06, 15:59 Kurde no, już nie wiem o co z tym chodzi. Wczoraj było ok, przynajmniej u mnie A dziś znowu ten pieprzony satyr.pl. Nie rozumiem tego, nikt mi pomóc kurde nie chce, dodatki sprawdzałam eliminując każdy po kolei. jeszcze trochie i przeniosę bloga po prostu. www.racica.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kominek Re: Problem ze spamem 26.10.06, 18:34 mikupiku napisała: > Nie rozumiem tego, nikt mi pomóc kurde nie > chce, dodatki sprawdzałam eliminując każdy po kolei. Wyeliminuj wszystkie na stałe. Nie dość, że są beznadziejne, to jeszcze któryś najwyraźniej ciągle ci spamuje. I zrób to, a nie ciągle marudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś