Dodaj do ulubionych

Blog tokszok

02.11.06, 00:42
trzeba coś zrobic z komunikatem o moderowaniu komentarzy. "przyklejają się"
do wpisu. Wygląda, jakby osoba komentująca informowała o moderacji blogu.
Może większy odstęp i inna czcionka?
tok2szok.blox.pl/2006/11/Pozdrawiamy-z-Ksiezyca.html#ListaKomentarzy

a z drugiej strony - moderacja prewencyjna na blogu? Tego jeszcze nie grali.
To pomysł autorów programu czy redakcji bloxa?
Obserwuj wątek
    • ols Re: Blog tokszok 02.11.06, 00:50
      Poprawimy.
      Moderacja prewencyjna jest dostępna od dawna. Hohoho i jeszcze trochę temu to wprowadziliśmy dla zainteresowanych. BlogFM z tego korzysta, Kominek czasem włącza (chyba żeby podnieść poziom komentów wink i wiele innych blogów też.
      • bond700 Re: Blog tokszok 02.11.06, 18:49
        Dziwi mnie , że tak zacni Panowie włączyli tę funkcję. Skomentowałem ich i
        zaskoczył mnie ten fakt - czyżby się bali prawdy?
        • kominek Re: Blog tokszok 02.11.06, 18:53
          bond700 napisał:

> Dziwi mnie , że tak zacni Panowie włączyli tę funkcję. Skomentowałem ich i
          > zaskoczył mnie ten fakt - czyżby się bali prawdy?

Czy naprawdę trzeba być tak ograniczonym umysłowo i nie rozumieć, że moderacja
          na takim blogu jak tok2szok jest konieczna choćby z racji masowych spamerów
          pragnących wybić się na reklamowanym towarze, lub baranów, których jedynym
          inteligentnym komentarzem byłoby "najsztub ch..!"?
        • ols Re: Blog tokszok 02.11.06, 19:04
          Informacja o moderacji jest widoczna cały czas, nie rozumiem Twojego zdziwienia. Twój komentarz się pojawił, więc chyba moderacja nie jest czymś złym. Krytyczne komentarze też są wpuszczane.
          Z tego co widzę - jeszcze żaden nie został odrzucony. A jeśli właściciele bloga czegoś się boją, to jest to raczej chamstwo i spam.
          • bond700 Re: Blog tokszok 02.11.06, 19:28
            Faktycznie mój komentarz wszedł - co mnie raczej nie dziwi. Dziwi mnie za to
            fakt , że taki cham jak Kominek zabiera głos nie w swojej sprawie. Nie rozumiem
            dlaczego na forach (zwłaszcza tym) tolerowane jest takie zachowanie i obrażanie
            ludzi przez jakiś frustratów. Może i tu powinno się moderować? wink
            • bond700 Re: Blog tokszok 02.11.06, 19:33
              Olsowi dziękuję za merytoryczną odpowiedź smile
            • kominek Re: Blog tokszok 03.11.06, 03:24
              bond700 napisał:

> Dziwi mnie za to fakt , że taki cham jak Kominek zabiera głos nie w swojej
              > sprawie.

Jak bardzo trzeba być ograniczonym intelektualnie, aby nie rozumieć idei forum
              dyskusyjnego, na którym z założenia nie istnieje coś takiego jak "nie w swojej
              sprawie"?

> Nie rozumiem dlaczego na forach (zwłaszcza tym) tolerowane jest takie
              > zachowanie i obrażanie ludzi przez jakiś frustratów. Może i tu powinno się
              > moderować? wink

Jak bardzo niesprawnym umysłowo trzeba być, aby zarzucać innym obrażanie, gdy do
              obrażania nie jeszcze doszło?
              Jasnowidz czy głupek?
              • bond700 Re: Blog tokszok 03.11.06, 10:32
                Wybacz ale nie potrafię się zniżyć do Twojego poziomu. Już wcześniej wykonałem
                to z wielkim oporem. Więcej nie mam zamiaru polemizować z kimś takim jak Ty. To
                po prostu mnie przerasta - nie potrafię się tak intelektualnie "schamić" smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka