kicior99 02.12.07, 10:19 Chciałem zgłosić blog do Syndykatu i na liście blogów (z pozycji strony zgłoszeniowej) bloga nie ma! Jest drugi, którego nigdy nie zgłoszę. Jakaś awaria cy cuś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visegrad Re: Zgłoszenie do Syndykatu - problem 02.12.07, 14:30 bloga trzeba zgłaszać z nicka, pod którym został utworzony tzn. nicka właściciela. Też już się na to parę razy naciąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zgłoszenie do Syndykatu - problem 02.12.07, 14:36 dalej nic, mimo ze z tego nicka zgłaszam Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Zgłoszenie do Syndykatu - problem 03.12.07, 11:00 Blog istnieje za krótko albo dawno nie pisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zgłoszenie do Syndykatu - problem 03.12.07, 11:21 blog istnieje pół roku i jeden dzień a piszę codziennie, nie było większej przerwy niż 5 dni we wrze4śniu (urlop). Sprawdź jeśli Ci się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zgłoszenie do Syndykatu - problem 03.12.07, 11:22 PS na liście jest za to blog, który - ostatni wpis ma 3 tygodnie temu - jest dla dorosłych - jes zastrzeżony. Dlatego sądzę, że coś technicznego. BTW blog był na liście jeszcze tydzień temu. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Zgłoszenie do Syndykatu - problem 03.12.07, 11:44 Podeślij pls mi na @, o które blogi chodzi (ten Twój, z którym masz problemi i ten o którym piszesz). Odpowiedz Link Zgłoś
latajaca_pyza Re: Zgłoszenie do Syndykatu - problem 09.12.07, 14:16 Przyznam, że i ja miałam taki problem! Mogłam zgłosić blog,który istnieje krótko,a ten który mam od pół roku i który regularnie jest odświeżany, w ogóle nie jest wyświetlany. Dla mnie żaden problem bo nie mam zamiaru go zgłaszać ale jakiś problem macie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Zgłoszenie do Syndykatu - problem 10.12.07, 08:57 Napisz na @ o jakie blogi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zgłoszenie do Syndykatu - problem 13.12.07, 13:31 już zadziałało, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś