Dodaj do ulubionych

Ols, dlaczego usunąłeś Cyca z Blogfroga?

30.06.08, 23:02
Przecież tam jest zwykły spam, może ciut na wyższym poziomie niż ten na
Campie. Czegóż się obawiać? Chce Ci się tak łazić za linkami Cyca i je usuwać?
Nie sądziłem, że Cyc ma taką siłę rażenia, że się jej boją. Teraz nie wiem:
czy Cyc taki mocny, czy Ty taki słaby i nierozgarnięty?
Obserwuj wątek
    • zerva Re: Ols, dlaczego usunąłeś Cyca z Blogfroga? 01.07.08, 09:02
      Ols nie zajmuje się blogfrogiem.

Cyc.blox.pl z Blogfroga został usunięty (kolejny raz) z przyczyn regulaminowych
      (nie został oznaczony jako blog dla dorosłych).

§ 6
      1. Jeżeli użytkownik zamierza dodać do indeksu blog zawierający treści
      przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich, zobowiązany jest uaktywnić
      komunikat ostrzegający o takiej zawartości bloga.
      2. Uaktywnienie komunikatu, o którym mowa w ust. 1 niniejszego paragrafu
      następuje poprzez wybranie odpowiedniej opcji podczas dodawania bloga.
      • proces7 Re: Ols, dlaczego usunąłeś Cyca z Blogfroga? 01.07.08, 14:33
        Dzięki serdeczne. Zawsze znajdzie sie jakiś kruczek, który człowiek przeoczy.
        Ols, przecież wiesz, że ja Cię tu traktuję jak mojego Bloksowego Przewodnika (BP).
        Wiesz, że w tym konkursie "Nie ma musu mnie wydymali"? Zaraz idę ich zesmarować,
        mówię Ci, straszne przekręty.
        Zdrówka Wam życzęsmile
    • ols Re: Ols, dlaczego usunąłeś Cyca z Blogfroga? 01.07.08, 11:43
      PS. Jeśli masz sprawę do Olsa, to pisz do mnie maila. Zdarza się, że z różnych przyczyn nie zaglądam na forum i takie odezwy wiszą sobie bez odpowiedzi.
      • proces7 Re: Ols, dlaczego usunąłeś Cyca z Blogfroga? 01.07.08, 14:34
        Dobrze, dzięki, napisałem powyżej. Wiem, że tu zawsze jesteś, bo kochasz Bloksa.
        • fg2002 Re: Ols, dlaczego usunąłeś Cyca z Blogfroga? 01.07.08, 16:14
          Ols wstydzi sie publicznych wystąpień, woli maile. I słusznie.
          - A jeśli chodzi o cyca to ja nie wiedziałem że on ścigany. Czyli
          strach. - Gdybym należał do cyca, to jakiś admin albo patriota
          przysyłałby mi wirusy z muchami. - Zobacz
          zbit.blox.pl/2008/06/Znow-ktos-sie-msci.html
          • ols Re: Ols, dlaczego usunąłeś Cyca z Blogfroga? 01.07.08, 16:35
            fg2002 napisał:
            > Ols wstydzi sie publicznych wystąpień

Ostrzegaj jakoś przed takimi rewelacjami, z krzesła mało nie spadłem.
            • proces7 Re: Ols, dlaczego usunąłeś Cyca z Blogfroga? 01.07.08, 17:21
              Ols, ja do Ciebie nic nie mam, ale wiem, że robiłeś screeny z Cyca i wrzucałeś
              je na Wykop. Też mam znajomości w administracji. Wiem sporo różnych rzeczy.
              Nie chce mi się wierzyć, ze nie wiesz nic na temat konkursu "Nie ma musu", w
              którym najzwyczajniej Gazeta.pl mnie wyrolowała. Wierzę, że to nie Ty. Każdy
              robi różne psikusy. Ty też. I dobrze.
              A jak tam noga, już ok?
              • fg2002 Re: Ols, dlaczego usunąłeś Cyca z Blogfroga? 01.07.08, 17:44
                Każdy wie, że Ols jest fajny, i że lepiej gdy go nie ma. -
                Pozdrawiam.
                • proces7 Re: Ols, dlaczego usunąłeś Cyca z Blogfroga? 01.07.08, 17:56
                  Ols chyba nawet sporo myśli, jak na admina to chyba trochę za dużo. Czasem mi
                  się wydaje, że jest za mądry na tę funkcję. Przynajmniej się stara z każdym
                  trollem pogadać. W przeciwieństwie do jego koleżanki z pracy, która jak nie wie
                  co zrobić, naciska guzik: kasuj forum albo bloga.
                  Ale może go tak nie wychwalajmy, bo go awansują i dostanie się między papierki,
                  do sztabu Agory i tam się pogubi, zgodnie z Zasadą Petera.
                • lonstar_lonstar Re: Ols, dlaczego usunąłeś Cyca z Blogfroga? 01.07.08, 17:58
                  Mnie naprzykład usunięto z wykopu za multikonto i spamowanie.
                  Najciekawsze jest to, że miałem jedno konto i niczego od tygodni do wykopu nie dodałem. Nawet niczego nie komentowałem. Moje "spamowanie" polegało najprawdopodobniej na tym, że wykopy były nie po czyjejś myśli. Co więcej - wykopu korzystałem góra raz na dwa tygodniesmile
                  Teraz oczywiście mam multikonto i mogą mi nadmuchaćsmile
              • ols Re: Ols, dlaczego usunąłeś Cyca z Blogfroga? 01.07.08, 18:05
                proces7 napisał:
                > Ols, ja do Ciebie nic nie mam, ale wiem, że robiłeś screeny z Cyca
                > i wrzucałeś je na Wykop.
                Zażywałeś coś dzisiaj? Człowieku, nikt poza tobą i twoimi pacynkami nic związanego z cycem na wykop nie wrzuca. A już ja zwłaszcza (tu sobie popatrz: www.wykop.pl/ludzie/ols_ ).

> Też mam znajomości w administracji. Wiem sporo różnych rzeczy.
                Jasne jasne.

> Nie chce mi się wierzyć, ze nie wiesz nic na temat konkursu "Nie
                > ma musu", w którym najzwyczajniej Gazeta.pl mnie wyrolowała.
                No pewnie że nic nie wiem, nie zajmuję się komercyjnymi konkursami. Nie byłoby to etyczne.

> A jak tam noga, już ok?
                Gips jest bardzo twardy, chętnie cię z nim zapoznam.
                • proces7 Olsie;) 01.07.08, 20:29
                  Załóż sobie lekki gips, ja nosiłem taki w sumie ponad rok. Bądź twardszy od gipsu.
                  Ja w ogóle nigdy nie miałem konta na Wykopie. I po dziś dzień nie mam. Może to
                  Twoje pacynki?
                  W taki sposób jak będziemy pisać, to możemy uznać, że blog "Onanizm i Ty" należy
                  do Ciebie.
                  Screeny wrzucałeś na Blipie. Chyba, że "Ols" na Blipie to ktoś inny.
                  • Gość: słoneczko Re: Olsie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 21:52
                    Szczerze żałuję ze parę lat temu nie kończyłem psychiatrii.
                    Trafiając w sieci na takie przypadki jak proces7 i jego pacynki jest
                    pewne, że pracy by nie zabrakło. Proponuję konkurs: czy ktoś widział
                    w sieci tekst procesa, który jest jego autorstwa (nie skopiowany z
                    sieci) jest ciekawy i nie dotyczy przykrości jakie go spotykają z
                    powodu ciągłego niedoceniania, słabych statystyk, czy gorszego
                    miejsca w rankingu.
                  • ols Re: Olsie;) 01.07.08, 23:04
                    proces7 napisał:
                    > Ja w ogóle nigdy nie miałem konta na Wykopie. I po dziś dzień nie
                    > mam.
                    Kłamczuszek.

> Screeny wrzucałeś na Blipie.
                    No tak, bo przecież Blip to Wykop.
                • hrabina_feu Re: Ols, dlaczego usunąłeś Cyca z Blogfroga? 02.07.08, 00:42
                  bez docinkow nie da sie? Jestes Admin, z racji przynajmniej stanowiska moglbys
                  byc madrzejszy i w pyskowki nie wchodzic.
                  Jak Ty w lecie mogles zlamac kopyto? Zdrowia zycze.
                  • proces7 Re: Ols, dlaczego usunąłeś Cyca z Blogfroga? 02.07.08, 01:12
                    hrabina_feu napisała:

> bez docinkow nie da sie?

Nie rozróżniasz pieszczot od docinków? Kto Ci powiedział, ze admin musi być
                    mądrzejszy od użytkownika czy nawet trolla?
                    Myślisz, że urzędnik jest zawsze mądrzejszy od klienta, policjant od nie -
                    policjanta?
                    • hrabina_feu Re: pieszczoty 02.07.08, 09:59
                      O, a to są pieszczoty? o, to przepraszam, takie nowoczesne?
                      Odpowiadajac na kolejne pytania - dokładnie Tak uwazam. Ja spotykam ludzi
                      inteligentnych, Ty nie? Coz kazdy przyciaga takie wartosci jakie szanuje...
    • eela O mój Boże.... 01.07.08, 23:23
      Procesie, znów Cię ukrzywdzili? Jak mi przykro. sad
      • proces7 No Ela:( 01.07.08, 23:52
        Przytul mnie do cycka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka