coolcats 15.04.09, 23:04 Trafiłam na listę administrcyjną zablokownych IP, pisałam komentarze na blogu kolegi, bynajmniej nie jestem botem spamującym, prosiłabym o odblokowanie. Zablokowane IP to: zbado.net.autocom.pl Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haereticus Re: zablokowane IP 16.04.09, 01:15 A ja znalazłem na tej liście taką oto ciekawostkę: aeby91.neoplus.adsl.tpnet.pl abxb152.neoplus.adsl.tpnet.pl Po grzyba umieszczać na niej adresy z Neostrady? Przecież one się zmieniają bardzo często. I może się okazać, że ktoś nie będzie mógł skomentować, bo jest zbanowany, choć nie ma powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: zablokowane IP 16.04.09, 12:26 Blokuje automat, człowiek nie siedzi o 3 w nocy i nie dopisuje tych adresów. Z neostradą jest taki problem, że nie bardzo wiadomo co z nią zrobić. Na irc-u takie problemy rozwiązuje się banem na całą sieć ale my nie jesteśmy tacy radykalni, z drugiej strony trzeba szkodnikom utrudniać życie, więc to co jest, nie jest może zbyt skuteczne, ale lepsze niż nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolcats Re: zablokowane IP IP: *.net.autocom.pl 16.04.09, 23:04 a tak właściwie jak działa ten automat? W sęsie czego mam nie robić, zęby mnie nie zablokował znowu? Jest jakieś ograniczenie ilości komentarzy na godzinę? O.o Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: zablokowane IP 16.04.09, 23:16 Jednoznacznie nie da się powiedzieć ile bo program ma progi dla różnych okresów czasowych, generalnie jak piszesz kilkadziesiąt na godzinę, lub kilkaset dziennie to trafiasz na listę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolcats Re: zablokowane IP IP: *.net.autocom.pl 16.04.09, 23:31 No własnie Jezu, to jakies przewrażliwoine jest... Ja już nie będę i wogóle mi strasnzie głupio, ale mogłabym prosić? ^^''' Tym razem: estera3107.net.autocom.pl Ja nei wiem jak to sie dzieje wogóle O.o Poprostu odpisywałam na komentarze moich czytelników, no nic... Przepraszam, ze robię kłopot >.< Odpowiedz Link Zgłoś
haereticus Re: zablokowane IP 18.04.09, 18:03 No to zdecydowanie nie jest to fajne rozwiązanie, bo... można być ukaranym za AKTYWNOŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolcats Re: zablokowane IP IP: *.net.autocom.pl 16.04.09, 15:27 tak, dziękuję bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolcats Re: zablokowane IP IP: *.net.autocom.pl 20.05.09, 22:15 Witam, nie będę zakładać nowego tematu, mam nadzieję, że ten, chociaż stary, nei zostanie zignorowany. Tak, znowu zostałam zablokowana przez automat anty spamowy i chciałabym prosić o odblokowanie mojego adresu IP: zbado.net.autocom.pl Z góry dziękuje i przepraszam za kłopot, Odpowiedz Link Zgłoś