Dodaj do ulubionych

Dwa problemy

02.09.09, 19:44
Problem nr 1:
Z działem na blogu: haereticus.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?170803
Coś mi tam strasznie narozrabiało i nie mam pojęcia co. Czy ktoś z zespołu Bloxa mógłby mi pomóc w uporządkowaniu? Nie widać nowszych wpisów i ogólnie coś się rozchrzaniło. Jakbyście się mogli przyjrzeć i pomóc - lecz bez usuwania czegokolwiek z tekstu - i wskazać przyczynę problemnu, to bym był wdzięczny.

Problem nr 2:
Katolicki spamer. ma nick "najlepszy-katolik" i zanieczyszcza sieć reklamami swego bloga. tekst jaki wkleja u mnie:

Czy wiesz po co żyjesz i w jakich czasach żyjemy?
Mt 7:21 "Nie każdy, który Mi mówi: Panie, Panie!, wejdzie do królestwa niebieskiego, lecz ten, kto spełnia wolę mojego Ojca, który jest w niebie."
Pozdrawiam. Tadeusz katolik
Warto poświęcić trochę czasu dla wieczności.

Albo podobnie:

Ponieważ żyjemy w czasach ostatecznych a posoborowy "Kościół" prowadzi ludzi do piekła, ostrzegam zabłąkanych ludzi przed potępieniem. Kto nie boi się prawdy może skorzystać.
Mt 7:21 "Nie każdy, który Mi mówi: Panie, Panie!, wejdzie do królestwa niebieskiego, lecz ten, kto spełnia wolę mojego Ojca, który jest w niebie."
Pozdrawiam. Tadeusz katolik

Jeśli użyjecie Googlea, to przekonacie się, jak bardzo tym zaśmieca. Zauważyłem go przynajmniej w kilku miejscach na Bloxie.

Pozdrawiam i proszę o pomoc w obu powyższych sprawach!
Obserwuj wątek
    • haereticus Re: Dwa problemy 07.09.09, 00:31
      Puk! Puk! Puk!
      Z pewną dozą nieśmiałości przypominam o tych dwóch problemach i pokorniutko
      proszę o pomoc! wink
      Pozdrawiam!
      • ols Re: Dwa problemy 07.09.09, 10:40
        1. sprawdzamy co się stało, damy znać
        2. dodaj go do listy zablokowanych komentatorów
        • haereticus Re: Dwa problemy 07.09.09, 12:37
          Ja dodałem - teraz chodzi o to, by nie zatruwał życia innym
      • ols Re: Dwa problemy 07.09.09, 11:26
        Wszystko wskazuje na to, że kategorię rozwaliła ci ta notka: haereticus.blox.pl/2009/01/NOWA-SONDA.html
        • haereticus Re: Dwa problemy 07.09.09, 12:41
          Dzieki, Ols!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka