adamny 09.04.04, 08:25 no właśnie - gdzie spędzacie święta ? Tu gdzie teraz mieszkacie ? Czy też pakujecie rodzinę w trabanta i jedziecie po buraki i rąbankę do Ełku ? Pozdrawiam, Adam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamnyc uwaga na oszusta. adamny to dupek mobb 09.04.04, 09:30 Mobb zmien plyte bo stajesz sie nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: adamny to dupek nowak 09.04.04, 09:39 Czep sie frajerze. Nie mam nic wspolnego z Twoimi klonami. Idź lepiej zawiadom RAF o swojej krzywdzie, moze przyleca zrobic zrzut sera na zaklady miesne. Mapy w razie czego juz maja Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: Święta Ełczan eksportowych 09.04.04, 13:21 adamny napisał: > no właśnie - gdzie spędzacie święta ? > Tu gdzie teraz mieszkacie ? > Czy też pakujecie rodzinę w trabanta i jedziecie po buraki i rąbankę do Ełku ? Co Ci jest? & Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: Święta Ełczan eksportowych 09.04.04, 19:46 horny7 napisał: > adamny napisał: > > > no właśnie - gdzie spędzacie święta ? > > Tu gdzie teraz mieszkacie ? > > Czy też pakujecie rodzinę w trabanta i jedziecie po buraki i rąbankę do Eł > ku ? > > Co Ci jest? > > & Jeszcze nic nie rozumiesz , ale z czasem horny7 dojrzejesz do poznania prawdy. Zapraszam wszystkie trabantki i trabanty na rąbanke i buraki !!!!! manio - b.por."Burak", b. magazynier i b.spec.d/s b.p.poż i BHP RAF ( mam też kolekcję innych równie śmiesznych pieczątek i nie jest to ostatnie słowo) Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: Święta Ełczan eksportowych 10.04.04, 21:36 > Jeszcze nic nie rozumiesz , ale z czasem horny7 dojrzejesz do poznania prawdy. Czego miałbym nie rozumieć? Zechcesz mnie oświecić? Będę wdzięczny. Uklony, & Odpowiedz Link Zgłoś
moniamm Re: Święta Ełczan eksportowych 10.04.04, 23:38 horny wszystko zrozumiesz jak pobedziesz tu dluzej :))) a dla wszystkich na przekor: mokrego jajka i smacznego dyngusa z chicago zycze ja :-P m. Odpowiedz Link Zgłoś
adamnyc Re: Święta Ełczan eksportowych 11.04.04, 09:04 manio15 napisał: > manio - b.por."Burak", b. magazynier i b.spec.d/s b.p.poż i BHP RAF ( mam też > kolekcję innych równie śmiesznych pieczątek i nie jest to ostatnie słowo) Dalej osmieszasz "Dzika" i odpowiesz za to. W Elku i okolicach mieszkaja ludzie, ktorzy dla "Dzika" maja bardzo duzo do zawdzieczenia i sa gotowi zrobic dla niego wszystko za to, ze uratowal od zaglady ich rodzicow i dziadkow. Nie podoba sie im, ze osmieszasz bohatera i nie daruja tobie tego. Sprawa zostanie skierowana do Sadu. "Dzik" nie po to walczyl, zeby teraz taki gowniarz jak Ty i prowincjonalny kanciarz osmieszal go. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Święta Ełczan eksportowych 11.04.04, 09:16 a ty jak zwykle najwiecej i najlepiej wiesz....albo przypaliles za duzo i znow masz niekontrolowany napad bredzenia? to przypadek kliniczny uszanowanko Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: Święta Ełczan eksportowych 11.04.04, 13:01 adamnyc napisał: > manio15 napisał: > > > manio - b.por."Burak", b. magazynier i b.spec.d/s b.p.poż i BHP RAF ( mam > też > > kolekcję innych równie śmiesznych pieczątek i nie jest to ostatnie słowo) > > Dalej osmieszasz "Dzika" i odpowiesz za to. W Elku i okolicach mieszkaja > ludzie, ktorzy dla "Dzika" maja bardzo duzo do zawdzieczenia i sa gotowi zrobic > > dla niego wszystko za to, ze uratowal od zaglady ich rodzicow i dziadkow. Nie > podoba sie im, ze osmieszasz bohatera i nie daruja tobie tego. Sprawa zostanie > skierowana do Sadu. "Dzik" nie po to walczyl, zeby teraz taki gowniarz jak Ty i > > prowincjonalny kanciarz osmieszal go. czy ty aby nie dostałeś kompletnego kręćka ? Gdzie ja tu piszę o umarlakach? Czy bohaterach i wyzwolonych niedoszłych ofiarach? Uważasz że cie przesladuję dniem i nocą ? A moze nadaję równiez z kosmosu? To ty ciągle i wszędzie rozpisujesz o jakims maniu , a nie ja , więc odczep sie ode mnie i nie strasz sądem , bo sprawa kwalifikuje sie co najwyżej do psychuszki . I nie ciągnij mnie za język bo powiem więcej niz sam wiesz. Nie potrafisz polemizować nie używając prymitywnych i wulgarnych określeń. Okazujesz zbyt wiele emocji w sprawie , która na to nie zasługuje. Taką postawą nikogo nie przekonasz i robisz największy obciach swoim przodkom, przy których moje drobne i niewinne wątpliwości ( które wzbudzaja w tobie zastanawiająco wściekłą reakcję) nikomu krzywdy nie czynią. Zrobiłeś juz tyle zła w tej sprawie , że naprawdę nikt juz jej bardziej nie zaszkodzi. I nigdy nie kpiłem z Dzika a jedynie z ciebie biedaku. Jeśli faktycznie masz rodzinę w Ełku to ją byc może odnajdę by pokazać bzdury, które wypisujesz , aby wiedzieli jaką reklamę im robisz. Nie sądzę aby po tej lekturze mieki ochotę na jakiekolwiek kontakty z toba w przyszłości. nie , nie licze na to że cokolwiek zrozumiałeś ,ale mam po prostu chwilę niezagospodarowanego czasu , który właśnie się skończył. I na tym koniec. manio ( tym razem bez pieczątki i szyfrowanego podpisu) Odpowiedz Link Zgłoś
adamnyc Re: Święta Ełczan eksportowych 11.04.04, 20:35 > > manio15 napisał: > > > > > manio - b.por."Burak", b. magazynier i b.spec.d/s b.p.poż i BHP RAF ( > mam > > też > > > kolekcję innych równie śmiesznych pieczątek i nie jest to ostatnie sł > owo) Widzisz to kiedys byles jeszcze gosc, bo miales pieczatki byly. A kim teraz jestes - nikim. Najpierw przyczepiles sie do mnie, pozniej do "Dzika", a teraz do jego krewnych. Ciekawe do kogo teraz, moze do prawnukow "Dzika", ktorzy mieszkaja w Elku? Moze lepiej zajalbys sie przeszloscia swoich przodkow i napisal co zrobili dobrego dla Polski zamiast opluwac bohaterow. Rodzina i znajomi "Dzika" w Elku to ludzie z pozycja. Jest min. ksiadz. Znaja twoje personalia i adres. Nie bedzie wiec problemu z oddaniem Ciebie do sadu. W elckim LO uczyli Ciebie nauczyciele, ktorych rodzicow "Dzik" uratowal od smierci. "Dzik" ma w Elku oprocz przeciwnikow wielu zwolennikow, ktorzy nie pozostawia tej sprawy bez odpowiedzi. Naraziles sie im opluwaniem "Dzika" i podwazaniem jego zaslug. Odpowiesz za swoje oszczerstwa i podrywanie opinii dla bohatera. Odszukaj rodzine "Dzika", znaja Twoje posty i szyderstwa z "Dzika", czytaja to forum i cierpliwie zbieraja dowody obserwujac jak pograzasz sie dalej. Idac na spotkanie musisz miec twarda glowe i mocny kark. Jest tyle ciekawych spraw i tematow, swiat idzie do przodu, a Ty stojisz w miejscu. Od roku czasu z zaciekloscia maniaka szkalujesz "Dzika", mnie i moja rodzine. Wiem male miasto, prowincja nie masz co robic i grzebiesz w popiele. Uwazaj bo kto grzebie w popiele to moze zapruszyc sobie oczy. Nie jestes godny, zeby zabierac glos w sprawie "Dzika", a co dopiero zajmowac sie podwazaniem jego zaslug i osmieszaniem go. Patrz lepiej swoich zakichanych interesow jak oszukac na podatkach, jak wyludzic kredyt i jak okantowac ludzi, zeby zarobic na zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: Święta Ełczan eksportowych 11.04.04, 22:17 umarłem ze strachu , nie pisz więcej. b.manio Odpowiedz Link Zgłoś
moniamm Re: Święta Ełczan eksportowych 12.04.04, 02:41 czlowieku daj sobie spokoj i luz bo sam sie osmieszasz, masz dziadka ktory kiedys czym stam sie zasluzyl dla potomnych to badz z niego dumny. ale swoich zachowaniem SAM GO OSMIESZASZ, JEGO PAMIEC !!!!!!! wiec wez gleboki wdech i spusc z tonu i po prostu odpusc sobie chociaz raz,. chociaz raz od swieta pokaz ze nie jestes nadetym bufonem. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Święta Ełczan eksportowych 12.04.04, 09:03 adamnyc: "Jest tyle ciekawych spraw i tematow, swiat idzie do przodu, a Ty stojisz w miejscu" Przegladnij najpierw ORYGINALNE slowniki ortograficzne jez. polskiego, a dopiero nastepna rzecza, jaka zrob to siad plaski do komputera i wystukiwanie glupot, bo glupoty twego autorstwa czesto sie swietnie czyta:D pod warunkiem poprawnego zapisu :D Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: Święta Ełczan eksportowych 13.04.04, 11:15 > Przegladnij najpierw ORYGINALNE slowniki ortograficzne jez. polskiego, a > dopiero nastepna rzecza, jaka zrob to siad plaski do komputera i wystukiwanie > glupot, bo glupoty twego autorstwa czesto sie swietnie czyta:D pod warunkiem > poprawnego zapisu :D Czy sprawia Panu/Pani radość czepianie się szczegółów? Czy po prostu nie ma Pani/Pan nic ciekawszego do powiedzenia? Pozdrawiam, & Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Święta Ełczan eksportowych 13.04.04, 13:17 horny7 napisał: > > Czy sprawia Panu/Pani radość czepianie się szczegółów? Czy po prostu > nie ma Pani/Pan nic ciekawszego do powiedzenia? > > Pozdrawiam, > & To nie radosc z czepiania sie szczegolow. Przegladnij wypowiedzi jegomoscia adama a zrozumiesz, dlaczego "Wszystkowiedzacemu" Adasiowi nie wolno puszzcac plazem takich "bykow" jak "stoji":D. Ni mnie ni wiecej on przyczynia sie walnie do obnizenia poziomu intelektualnego dysput na rozne tematy, to on blotem smaruje twarze uczestnikow, a jedynym powodem takiego zachowania jest gleboko zakorzeniony "kompleks pochodzenia" z malej miejscowosci. Do tego jest nawiedzony...ale to temat na inna rozmowe. pozdrawiam ps.prosze nie zwracac sie na tym forum per Pan/Pani, mimo, iz kwestia mej plci jest jasna :D jak tytulowego bohatera komiksow Van Hamma- Rosinskiego "Thorgall":D Odpowiedz Link Zgłoś
moniamm Re: Święta Ełczan eksportowych 13.04.04, 14:57 > ps.prosze nie zwracac sie na tym forum per Pan/Pani, mimo, iz kwestia mej plci > jest jasna :D jak tytulowego bohatera komiksow Van Hamma- > Rosinskiego "Thorgall":D moj ulubiony bohater komiksow :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Święta Ełczan eksportowych 14.04.04, 07:25 moj ulubiony bohater komiksow :)))) :D To zabrzmiało niczym komplement :D. Nie sądziłem, że jeszcze gdzieś tam żyją niewiasty durzące się w nim bez pamięci :D. Odpowiedz Link Zgłoś
moniamm Re: Święta Ełczan eksportowych 14.04.04, 07:37 Nie sądziłem, że jeszcze gdzieś tam żyją > > niewiasty durzące się w nim bez pamięci :D. a tam od razu durzace sie bez pamieci :)))). Odpowiedz Link Zgłoś
sarna2003 Re: Święta Ełczan eksportowych 10.04.04, 02:57 pakuje trabanta i ruszam w kosmos! sarna. Odpowiedz Link Zgłoś