koczisss 03.07.05, 19:59 Witam Ełczan, prosze o oddanie głosu w tej sondzie. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Sonda Ełcka 03.07.05, 20:56 A sonda, za przeproszeniem co ma na celu? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Sonda Ełcka 03.07.05, 21:07 Jest tylko i wyłącznie dla mojej informacji. Czy ludzie chcą być nadal w tamtym województwie, czy nie. Mają bliżej do Białegostoku, samochodem dojechać można w nieco ponad godzinę, pociągiem w półtorej, a do Olsztyna mają dalej, drogę gorszą, a o pociągu lepiej nie mówic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: Sonda Ełcka 04.07.05, 09:04 no tak, ale ełk leży na mazurach a nie na podlasiu i chociaż mamy dalej do olsztyna to ten podział bardziej mi odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Sonda Ełcka 04.07.05, 10:10 Ja tylko pytam i nic więcej. Przed 1975 Ełk był w województwie białostockim i nic to nie przeszkadzało:))) Wiesz, samego Podlasia w Podlaskiem jest tyle co kot napłakał. Cała północ, Suwałki, Augustów, to już nie Podlasie, zachód razem z Łomżą też nie, bo to już Mazowsze, więc nie ma problemu. Jak Tobie to odpowiada to mi tym bardziej, jeszcze raz powtarzam, tylko pytam z czystej ciekawości:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś