neskulka 09.11.05, 22:03 ktoś z Was może miał własne albo był na weselu w Emeraldzie w Nowej Wsi? jak tam jest? warto sie zainteresować organizowaniem wesela tam? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rojust Re: wesele w emeraldzie 10.11.05, 01:53 nie mialam, nie bylam, ale temat wesela byl juz tu poruszany, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
neskulka Re: wesele w emeraldzie 10.11.05, 07:57 tak wiem ze juz byla o tym mowa:) ale o emeraldzie nic nie znalazlam a terminy letnio-wiosenne w prawie wszystkich innych miejscach sa juz zajete Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: wesele w emeraldzie 10.11.05, 09:02 a orientowalas sie jak jest z terminami w maju? to "niechodliwy" miesiac wiec moze cos jeszcze bedzie wolne. W emeraldzie bylam bardzo dawno temu i bylo ok, ale podobno ostatnio byl tam jakis remont i obsluga mogla sie zmienic wiec nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
neskulka Re: wesele w emeraldzie 13.11.05, 22:04 maj to troche za wczesnie dla mnie. czyli negatywnych doswiadczen nie macie? nic zlego nie slyszeliscie o tym miejscu? podobno tam zostaly wolne terminy bo jest mala sala(mnie wystarczy) ale wolalabym wiedziec czy to na pewno o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: wesele w emeraldzie 10.11.05, 09:02 rojust napisała: > nie mialam, nie bylam, ale temat wesela byl juz tu poruszany, prawda? :) noi? temat polityczny tez byl nie raz poruszany, nie czepiaj sie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: wesele w emeraldzie 13.11.05, 22:07 ja to bym sie głownie obawiał wiatru od strony lasu , bo jak zawieje od oczyszczalni to nawet bigos tego nie przebije :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: wesele w emeraldzie 23.09.06, 21:12 taki tam weselny performansik... Odpowiedz Link Zgłoś