Dodaj do ulubionych

imprezka niektorych forumowiczow

IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 00:04
ten weekend stal sie okazja na spotkanie sie paru osob ktore znaja sie pare
ladnych lat i namietnie udzielaja sie tutaj, chociaz ostatnio juz nie tak
czesto.a spotkali sie: szczurens, lapusz, piter, mrozosia, ja - czyli monia,
pepiszta i piter.zabraklo tylko klimy do kompletu :)) ktorego oczywiscie
pozdrawiam serdecznie :))bylo z nami jeszcze pare osob. kolejna imprezka
udana, pewnie jutro kontynuacja :).
pozdrawiam imprezujacych dalej a innym zycze milej nocy - dobranoc :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: imprezka niektorych forumowiczow IP: *.proxy.aol.com 02.11.02, 07:06
      Szkoda, ze mnie tam nie bylo......Zycze dobrej zabawy i pozdrawiam

Adam
    • Gość: monia Re: imprezka niektorych forumowiczow IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 10:29
      to byla moja przedostatnia impreza w elku, jeszcze tylko pozegnalna impreza dla
      przyjaciol a potem warszawa, lotnisko i welcome to chicago.
      • ralston Re: imprezka niektorych forumowiczow 02.11.02, 23:00
        No to miłej zabawy...
        • Gość: klima Re: imprezka niektorych forumowiczow IP: *.krak.gazeta.pl 03.11.02, 14:47
          Klimy nie było, bo nie miał czasu przyjechać. Ale może 11-go nadrobimy...
          Pozdrawiam
          • Gość: monia Re: imprezka niektorych forumowiczow IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 16:51
            moze uda sie to nadrobic :))
            • Gość: Lapusz Re: imprezka niektorych forumowiczow IP: *.crowley.pl 04.11.02, 08:29
              Czacha mi do 18.00 następnego dnia dymiła, jeść nic nie mogłem...
              • Gość: monia Re: imprezka niektorych forumowiczow IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 10:54
                lapusz u was bedzie jeszcze gorzej :)))
    • Gość: szczuren Re: imprezka niektorych forumowiczow IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 20:36
      Dla niewtajemniczonych powiem tylko że przedyskutowaliśmy wszystkie ważniejsze
      wątki z naszego forum. Od tak zażartych dyspót bolała mnie na drugi dzień
      głowa. Ale najistotniejsze że doszliśmy do konsensusu- Łapusz na burmistrza!!!!
      • Gość: Jola Re: imprezka niektorych forumowiczow IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 04.11.02, 20:41
        Wódeczka za ciepła była?
        Burmistrza? ale jakiego miasta?

PS Wraca podpity małżonek do domu.
        Żona na niego od progu: - Piłeś!
        - Nie piłem!
        - Piłeś!
        - Nie piłem!
        - To powiedz Gibraltar!
        - Piłem!
        • Gość: jola Re: imprezka niektorych forumowiczow IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 22:51
          wez ty jola w koncu zrob cos dobrego dla spoleczenstwa - najlepiej idz i sie
          powies..
          • Gość: Jola Re: imprezka niektorych forumowiczow IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 07.11.02, 23:14
            Monia, zrozumienie tego kawału zajęło tobie aż trzy doby?

Tak, wy blondynki macie z tym poważny kłopot, czytanie ze zrozumieniem jest
            ponad wasze siły.

Tylko dlaczego reagujesz tak agresywnie, boisz się czegoś?
            Słyszałam, że gdzieś wyjeżdzasz. To jedź i nie wracaj.
            I dzięki za życzenia.
            • Gość: monia Re: imprezka niektorych forumowiczow IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 23:22
              pare spraw:
              1. dlaczego sadzisz ze to ja? dlatego ze godzina wpisu podobna? gratuluje
              niecelnego strzalu,
              2. chyba jestes tu jedyna blondynka
              3. jestes jedyna osoba ktora nie trawi kilka osob
              4. ostatnio wole cie olac niz na ciebie reagowac
              5. czy gdzies wyjezdzam czy nie to nie twoja sprawa, poza tym tam tez jest
              internet
            • Gość: monia Re: imprezka niektorych forumowiczow IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 23:23
              poza tym mam swoje imie nie musze uzywac twojego zeby okazac ze cie nie lubie..
              • mobb Re: imprezka niektorych forumowiczow 07.11.02, 23:24
                za włosy ją, za włosy ... i o ścianę !
                :)))))))
                • Gość: Jola Re: imprezka niektorych forumowiczow IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 07.11.02, 23:27
                  Kogo? Monię? mobb, ty sadysto
                  • Gość: monia Re: imprezka niektorych forumowiczow IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 23:28
                    jestes typowa blondyna, ciebie jolu, ciebie..
    • Gość: monia Re: do joli IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 23:29
      wiem ze to trudne ale na twoim miejscu zastanowilabym sie dlaczego tak wuiele
      osob tutaj cie nie lubi, tylko nie przegrzej zwojow myslowych...
      • Gość: Jola Re: do joli IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 07.11.02, 23:43
        Gość portalu: monia napisał(a):

> wiem ze to trudne ale na twoim miejscu zastanowilabym sie dlaczego tak wuiele
        > osob tutaj cie nie lubi, tylko nie przegrzej zwojow myslowych...

Jak można nie lubić kilku zdań porzuconych gdzieś w internecie, to jest chore.
        Mobb sadysta, ty masz jakieś urojenia, że co? podrapię cię - nie atakuj mnie
        ja nie będę atakowała ciebie.
        • Gość: monia Re: do joli IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 23:46
          wiesz co ty masz jakas manie przesladowcza... z pazurami na razie to ty
          skaczesz i masz jakies urojenia. a co do mojego pytania przejrzyj tematy postow
          i autorow to moze cos zrozumiesz
          • Gość: manio Re: do joli - i jej kawałów IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 18:22
            Jolu jesteś z jednego kompletu z Adamem z USA. To jeszcze kawaler ( wprawdzie
            mocno przechodzony) więc zainteresuj się - widzę absolutne podobieństwo dusz !!

Co do twoich dowcipów , którymi epatujesz forumowiczów to czytałem że w
            grobowcu jednego z faraonów egipskich znależiono papirus opisujący że tenże
            faraon został ścięty za opowiadanie kawałów z brodą. Tak więc daruj sobie bo
            zbyt wiele ryzykujesz.

pozdrawiam
            manio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka