karolineczka22 31.08.08, 00:50 Witajcie, poszukuje zespolu i fotografa na wesele na rok 2009, czy mozecie mi kogos polecic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martac23 Re: szukam_na wesele 04.09.08, 14:50 witam jestem swiezo po swoim weselu 30,08 i uczciwie moge ci polecic nasz zespol gdyz bylo super grala nam rodzina panstwa Łazarskich i uwazam ze lepszego zespolu nie znajdziesz...gdybys chciala kontakt to sie odezwij na forum Odpowiedz Link Zgłoś
chryzantema3 Re: szukam_na wesele 21.12.08, 22:01 czyli jaki? Ja dokladnie nie jestem z Giżycka. Owszem urodzilam sie tu i troche podroslam, ale miejscowa niestety nie jestem. Chodzi Ci o Aquarium Group? Jeżeli nie, mialabyś jakis kontakt mailowy z ta grupa, co polecasz? Mi tez zalezy na weselu w Giżycku, najlepiej zeby jeszcze zespól miał w repertuarze szanty. Aha! A gdzie dokladnie robicie wesele? Dziękuję z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
chryzantema3 Re: szukam_na wesele 21.12.08, 22:03 ale kwas. Wszystko jasne: Państwo łazańscy. Odpowiedz Link Zgłoś
wanka11 Re: szukam_na wesele 04.11.08, 14:27 karolineczka22 napisała: > Witajcie, > poszukuje zespolu i fotografa na wesele na rok 2009, czy mozecie mi > kogos polecic Cześć! Polecam Ci faceta Witka Szczekowskiego ! Rewelacyjne foty, cierpliwy, z pomysłami, sympatyczny. Czas ma , wydaje się, nieograniczony :-) Ma swoją stronę ale nie pamiętam nazwy. Kliknij nazwisko w google to go odnajdziesz. Buziaki. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
tywczynski Re: szukam_na wesele 04.11.08, 16:13 Witam.Jestem czlonkiem zespolu muzycznego ROLEX z Torunia. Oprawą muzyczną wesel zajmujemy się kompleksowo i profesjonalnie już od ponad 15 lat i co najważniejsze od samego początku działamy w NIEZMIENNYM trzyosobowym składzie. Zapraszam na naszą stronę internetową www.zespol-rolex.com.pl POZdrawiam serdecznie i zapraszam do WSPółpracy wanka11 napisała: > karolineczka22 napisała: > > > Witajcie, > > poszukuje zespolu i fotografa na wesele na rok 2009, czy mozecie > mi > > kogos polecic > Cześć! Polecam Ci faceta Witka Szczekowskiego ! Rewelacyjne foty, > cierpliwy, z pomysłami, sympatyczny. Czas ma , wydaje się, > nieograniczony :-) Ma swoją stronę ale nie pamiętam nazwy. Kliknij > nazwisko w google to go odnajdziesz. Buziaki. Anka Odpowiedz Link Zgłoś