Dodaj do ulubionych

wakacje - spa

IP: *.cable.smsnet.pl 24.02.11, 22:20
Czy możecie polecić jakiś przyjemny hotel spa w spokojnej okolicy - Czechy, Słowacja lub Węgry?
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: wakacje - spa 25.02.11, 22:54
      Nie wiem, czy mogą polecić.

Mi się podobało, moje rodzinie też.
      2 innym rodzinom z Polski, którzy byli w tym hotelu też się podobało.
      Podobało się sąsiadom z Czech. Podobało się Niemcom.

Ale pod koniec naszego pobytu przyjechała jeszcze jedna polska rodzina i jej się nic nie podobało. Absolutnie nic, wszystko było ich zdaniem do d...
      Jedzenie do d..., spa do d..., basen do d..., obsługa do d...
      Poczułem się głupio, bo wyszło na to, ze 90% gości to hołota, co nie zna się na prawdziwym luksusie.

Gdyby mimo wszystko zdecydował się pan na moje polecenie, to napiszę więcej o tym hotelu

• wislok1 Re: wakacje - spa 25.02.11, 23:00
        Na razie wrzucam link:
        www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Caramell-hid_103241.html
    • familytour Re: wakacje - spa 03.03.11, 22:05
      Na wstępie witam..
      My w family TOUR osobom które poszukują wypoczynku w SPA na Słowacji polecamy trzy obiekty - nie zdarzyły się mi nigdy skargi a czekoladkę zjadłem nie jedną :)..
      Największa popularnością u nas cieszy się wypoczynek w: SPA Polecam także inne ale to zależny od indywidualnych oczekiwań - jest do wyboru kilka dobrych ośrodków SPA - jednak tak jak pisała poprzedniczka "każdy ma inny gust" więc... zapraszam do siebie.
      • Gość: CzikTuCzik Re: wakacje - spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 16:37
        Niezłe spa jest w Tatralandii na Słowacji. To jest niedaleko Liptovskiego Mikulasza. Z tego co wiem, główną atrakcją jest tam oczywiście aquapark, ale dostępne są też sauny, różne baseny termalne no i spa, które sa jednymi z najlepszych w tej części Europy.
        • Gość: Sara Re: wakacje - spa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.11, 16:28
          Witam, byłam ostatnio w super SPA (Afrodyta Business & SPA w Radziejowicach). Wszystko na wysokim poziomie. Zabiegi wykonywane były na wysokim poziomie oraz dostosowane do potrzeb klienta. Otoczenie rewelacyjne. Posiłki bardzo smaczne. Cena również jest przystępna:-)
          • Gość: MaulutkaHania Re: wakacje - spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 21:04
            Jeśli miałabym wybierac, to chyba na pierwszym miejscu postawiłaby Tatralandię. Objechałam parę salonów i saloników, mniejszych i większych, ale ten słowacki zrobił na mnie chyba największe wrażenie. Zarówno profesjonalizm, jak i życzliwośc obsługi nie pozostawiała wątpliwosci, ze kadra jest świetnie wyszkolona. Dlatego jak najbardziej polecam.
    • Gość: gosc jedrek Re: wakacje - spa IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 14:43
      Polecam Bojnice na Słowacji www.bojnice-termal.com
    • jeannein86 Re: wakacje - spa 02.06.13, 17:32
      Możesz wybrać na przykład Luchacovice, więcej info o tym miejscu znajdziesz tu: czechy-turystyka.blogspot.com/2013/03/Familytour-zdrowy-wypoczynek-kurort-Luhacovice-SPA-wypoczynek-wczasy-wakacje.html
      To bardzo przyjemna miejscowość na Morawach w której można podreperować zdrowie i naprawdę odpocząć korzystając z przyjemności:)
    • Gość: judy_tta Re: wakacje - spa IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 20:53
      biuro podróży www.e-spa.pl/ oferuję fajne wczasy na Słowacji, w Czechach, na Węgrzech i Słowenii wśród wód termalnych, mają różne pakiety i weekendowe i tygodniowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka