Dodaj do ulubionych

Weekend Słowacja- ciełe zródla

25.06.06, 21:06
Co polecacie na 2 dniowa wycieczke do ciepłych zródeł?
Obserwuj wątek
    • Gość: Amic Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla IP: *.kwsa.pl 26.06.06, 13:11
      Możliwości jest wiele Vyrbov, Besenova, Oravice stare baseny i nowe , Poprad,
      Tatralandia wszystko zależy od kasy bo ceny są bardzo zróżnicowane od 150 do
      450 koron
      • czy.ja.wiem Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla 26.06.06, 14:04
        Dzieki, czy Tatrlandia ma cieple zrodla mineralne czy to po prostu park wodny?
        Czy ciezko jest znalezc kwatere i jakie sa przecietne ceny noclegu?
        • Gość: milena Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla IP: *.homedns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:35
          Na Słowacji jest super masz i ciepłe termalne i aquaparki i noclegi wszędzie.
          Można jechac w ciemno - ja byłam w Zubercu koło Orawicy - w pensjonacie Michala
          I niedrogo i fajnie , dom z basenem ,jacuzzi itp. Polecam
          • Gość: Mich Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:53
            A mozesz puścić linka do tego domu z basenem?
            • Gość: milena Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla IP: *.homedns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:09
              Już podaję informacje jakie mam -penzion@michal.sk www.penzion-michal.sk
              tel. 00421/43/5324 903
              • Gość: Mich Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:55
                niestety ta strona się nie otwiera. Czy ktoś moze mi coś polecić , okolice
                Hrabusic.Chodzi o pobyt z dwójką dzieci.Przeglądałam już penziony itd ale
                nigdzie nawet nie widać żaqdnego placu zabaw.
                • maximus38 Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla 28.06.06, 18:38
                  Czy mozna placic w zlotówkach i jakie sa ceny i poziom kwater?
                  • Gość: ron5 Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:48
                    byłem w hotelu tatrawest w zubercu,trochę starawy ale pokoje odnowione.za
                    hotelem mały placyk zabaw i tereny spacerowe.12km do parku wodnego oravice
                    meanderpark.w hotelu kawiarnia i restauracja.pokój 4 osobowy ze śniadaniem
                    160zł za noc.
                • monw Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla 12.07.06, 19:02
                  Ja Ci polecam pensjonat EVA w Hrabusicach
                  www.slowackiraj.host.sk
                  AHOJ!
                  • plepla Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla 13.07.06, 11:11
                    Wysłałam do Pani maila w sprawie ewetualnej rezerwacji nolcegów.
                    ADusz
      • monw Re: Weekend Słowacja- ciełe zródla 12.07.06, 19:00
        te polecam Vrbow.
        A jesli Vrbow to również pensjonat EVA w Hrabusicach.
        Vrbow kosztuje teraz 150 SK/dzień i 120 SK od godziny 17:00
        Więcej na www.slowackiraj.host.sk

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka