Dodaj do ulubionych

Słowacja - Chopok - Jan Sverma hotel

IP: 217.153.30.* 22.01.07, 08:44
Czy ktoś był w hotelu Jan Sverma pod Chopokiem lub wie czego jest warty ten
hotel patrząc pod kątem urlopu narciarskiego?
Mam propozycję pobytu w Svermie, ale przed podjęciem decyzji chciałbym
dowiedzieć się czegoś więcej, np. jak naprawdę daleko jest do wyciagów, jakie
jedzenie, jaki jest dojazd (czy muszę kupować łańcuchy) na koła itp. itd.
Informacje z biur podróży bywają różne i dlatego są mało wiarygodne.
Dzięki za każde rzetelne info.
Darek
Obserwuj wątek
    • Gość: Biedron Re: Słowacja - Chopok - Jan Sverma hotel IP: *.mpunkt.com.pl 23.01.07, 15:49
      Też będę wdzięczna za jakiekolwiek info ponad to co wiem. Że jest niedaleko
      stacji gondolowej Optupne (250m), że jest to taki typowy, starszy,
      nieremontowany hotel. Nie spodziewam się luksusów i tak tam będę tylko spać i
      jesć, reszta czasu na stoku. Jadę 10.03 i najwazniejsze żeby Ci wszyscy
      spragnieni śniegu nie zjechali akurat w marcu :)
      • volodia Re: Słowacja - Chopok - Jan Sverma hotel 02.02.07, 21:19
        Omijajcie ten hotel szerokim łukiem... Napisałem o naszym tam pobycie na
        przełomie roku - w rankingu ośrodków na forum - Chopok. Przeczytajcie.. Fatalny
        standard, jest po prostu brudno, śmierdzi, żonę coś pogryzło, jedzenie okropne -
        zjedliśmy jeden posiłek z przysługujących nam 12.. Do wyciągów jest kawałek,
        więc moim zdaniem lepiej poszukać kwater prywatnych i dojeżdżać - dobre są
        hotele Junior i Zahradki, ale oczywiście droższe..
        • ewakop Re: Słowacja - Chopok - Jan Sverma hotel 03.02.07, 09:07
          Jak trafić na forum Chopok?
          Ewa
          • Gość: aga Re: Słowacja - Chopok - Jan Sverma hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 19:11
            forum.gazeta.pl/forum/72,77104,3774001,,,77265515,VTP_NARTY_ZAGRANICA.html
    • Gość: Andrzej Re: Słowacja - Chopok - Jan Sverma hotel IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.14, 18:09
      Byłem teraz 12-18,2014. Hotel to jedna wielka porażka, lata 60-70te ubiegłego wieku, jedzenie: sniadania ujdą , ale obiadokolacja to tragedia mało , niesmaczne. Obsługa niemiła, płatnośc karta to teoria w praktyce tylko gotówka. Sauna czynna od 16-tej, ale jak dwie osoby to im się nie opłaca, Do wyciągu ponad 500 m. Skibus to 2 euro. Na koniec nawet nie powiedzieli dowidzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka