lisia312 31.07.09, 19:12 może wiesz, czy zjazd z autostrady koło Cieszyna jest dobrze oznakowany, bo nie chcę władować się na autostradę płatną. Jedziemy przez Cadcę do Komarom ( pamietam o obiecanych zdjęciach, hihi) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Hepiku! IP: *.tp.unicity.pl 31.07.09, 21:13 ja nie miałem problemu ze zjazdem, jest oznakowany chyba jako na zilinę i jablunkow, ale sam zjazd po przekroczeniu granicy jest prawdopodobnie oznakowany na nowy jicin i zilinę p.s. nie tylko helpik jeździ w tamte strony, ale tylko helpik pozjadał wszystkie rozumy Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Hepiku! 31.07.09, 21:33 Z kosmosu to wygląda tak(foto jeszcze z czasu budowy) i26.tinypic.com/28hj61j.jpg PS.Ja tam najczęsciej przez Leszną Górną ;) Aaa i nie zapomnij wziąc jakiegoś Offu na komary w tym Komarom.W zakolach Dunaju bezie sporo tego tałatajstwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: Hepiku! 31.07.09, 22:41 dziękuję. Kupiłam takie cuś na komary w aptece. A poza tym nazwa zobowiązuję, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: Hepiku! 01.08.09, 09:19 a co do Lesznej, to nie da rady, bo my przekraczamy granicę w Gołkowicach. Odpowiedz Link Zgłoś