sylwia.g21 03.11.07, 09:31 jaki podkład /konkretna firma/ dla pani ok.60, cera normalna, bez specjalnych defektów poza normalnymi zmarchami oczywiście, niezbyt mocno kryjący tzn.aby nie tworzył maski,bardzo proszę o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vega181 Re: dla starszej.. 03.11.07, 19:56 Podkład firmy Revlon, używałam b. dużo różnych i tych z wysokiej półki ale Revlon dla mnie jest najlepszy. Poproś o próbkę i sama się przekonaj czy dla Ciebie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
eleona Re: dla starszej.. 04.11.07, 19:48 Z tych,które wypróbowałam na mojej mamie-idealne to Colour Adapt Max Factor, szczególnie seria rozjaśniająca Sheer Radiance i Clinique Repairwear:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati102 Re: dla starszej.. IP: *.spray.net.pl 05.11.07, 18:09 liftingujacy np lancome, stosuje zawsze w przypadku dojzalych pan i efekt jest naprawde super. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.g21 Re: dla starszej.. 15.11.07, 11:04 dzięki...spróbuję Revlon, Lancome się wałkuje na mojej suchej cerze Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: dla starszej.. 21.11.07, 14:19 No niestety nie mogę udzielać takich informacji na forum,ale radzę Pani wybierać podkłady o lekkiej konsystencji może być np,pianka o właściwościach rozświetlających.Bardzo dobrze sprawdzają się bazy białe i brzoskwiniowe,które oprócz dodatkowego nawilżenia poprawiają koloryt skóry,proszę unikać pudru.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś