gregia 28.08.10, 08:41 Witam, Może ktoś mi poleci sprawdzonego i skutecznego instruktora nauki jazdy, gdyż z dotychczasowego nie jestem zbytnio zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika_6 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 28.08.10, 09:01 jarek bubnowicz Odpowiedz Link Zgłoś
rzepa6969 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 04.11.10, 19:57 nika_6 napisała: > jarek bubnowicz Odradzam pana Jarka Bubnowicza,który naciąga biednych kursantów na dodatkowe godziny,twierdząc że wciąz nie potrafia jezdzic i z tego powodu nie chce wydawac zaswiadczen o ukonczeniu kursu.Twierdzi ze ma takie prawo,nie jestem pierwsza osoba ktora zostala tak oszukana, mnie naciagnol na 5 godzin obiecujac wystawienie dokumentow po wyjezdzonych godzinach stwierdzil ze musze dokupic jeszcze 6 godzin bo nie wyda mi zaswiadczenia ukonczeniu kursu. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 28.08.10, 09:01 jarek bubnowicz Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_czarna Jacek Sokołowski 28.08.10, 12:18 ma szkołę na kaszubskiej.po kursie u niego zdałam za pierwszym razem a byłam zielona. Doświadczony, spokojny rzeczowy facet. indywidualne podejście do każdego a nie masówka jak w większych szkołach. kilkoro moich znajomych też zdało za pierwszym razem! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
emiliatomekwojtek Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 28.08.10, 15:53 a ja polecam szkole Panstwa Wysockich. Pani Basia i Pan Jozef sa najlepszymi nauczycielami:) zdalam za pierwszym razem chociaz nigdy bym nie przypuszczala ze sie uda ale to tylko i wylacznie zasluga wlasnie Nauczycieli. cierpliwi serdeczni do kazdego podchodza indywidualnie naprawde z sercem, ucza, co ma potwierdzenie pozniej w wynikach egzaminow:)poza tym wszystko lacznie z egzaminami trwalo 2,5 miesiaca chociaz z mojej winy bo moglo trwac jeszcze krocej Odpowiedz Link Zgłoś
jeznet Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 28.08.10, 18:18 Ja instruktarz miałem u Remigiusza Jacuły i mogę go polecić. Młody, bardzo sympatyczny i skuteczny instruktor. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka153 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 28.08.10, 21:30 jarek bubnowicz Odpowiedz Link Zgłoś
majka_1982 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 30.08.10, 13:14 jeznet napisał: > Ja instruktarz miałem u Remigiusza Jacuły i mogę go polecić. Młody, bardzo symp > atyczny i skuteczny instruktor. a w życiu, ten człowiek nie wie co to nauczanie jazdy, wspaniały był jego śp. Ojciec. Odpowiedz Link Zgłoś
majka_1982 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 30.08.10, 13:14 panowie Świętonia Odpowiedz Link Zgłoś
gregia Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 30.08.10, 15:19 dziekuje Wam za tak liczny odzew!!! Majka 1982 kolezanka mi polecala Pana Wiesia pracującego u Świetonia, tylko nie wiem czy on jeszcze tam pracuje bp to było ponad 2 lata temu jak ona zdawala prawko, może Ty coś o Panu Wiesiu tez słyszałaś lub polecisz kogoś konkretnego od Pana Świętonia. Odpowiedz Link Zgłoś
majka_1982 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 30.08.10, 16:49 gregia napisała: > może Ty coś o Panu Wiesiu tez słyszałaś lub polecisz kogoś konkretnego > od Pana Świętonia. wiesz co, żadnego Wiesia nie znam i nie słyszałam, bardzo dobry jest były trener judo - Zbigniew Tałaj. Odpowiedz Link Zgłoś
rzepa6969 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 04.11.10, 19:58 nika_6 napisała: > jarek bubnowicz Odradzam pana Jarka Bubnowicza,który naciąga biednych kursantów na dodatkowe godziny,twierdząc że wciąz nie potrafia jezdzic i z tego powodu nie chce wydawac zaswiadczen o ukonczeniu kursu.Twierdzi ze ma takie prawo,nie jestem pierwsza osoba ktora zostala tak oszukana, mnie naciagnol na 5 godzin obiecujac wystawienie dokumentow po wyjezdzonych godzinach stwierdzil ze musze dokupic jeszcze 6 godzin bo nie wyda mi zaswiadczenia ukonczeniu kursu Odpowiedz Link Zgłoś