Dodaj do ulubionych

Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jazdy

28.08.10, 08:41
Witam,
Może ktoś mi poleci sprawdzonego i skutecznego instruktora nauki jazdy, gdyż z
dotychczasowego nie jestem zbytnio zadowolona. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • nika_6 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 28.08.10, 09:01
      jarek bubnowicz
      • rzepa6969 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 04.11.10, 19:57
        nika_6 napisała:

> jarek bubnowicz

Odradzam pana Jarka Bubnowicza,który naciąga biednych kursantów na dodatkowe godziny,twierdząc że wciąz nie potrafia jezdzic i z tego powodu nie chce wydawac zaswiadczen o ukonczeniu kursu.Twierdzi ze ma takie prawo,nie jestem pierwsza osoba ktora zostala tak oszukana, mnie naciagnol na 5 godzin obiecujac wystawienie dokumentow po wyjezdzonych godzinach stwierdzil ze musze dokupic jeszcze 6 godzin bo nie wyda mi zaswiadczenia ukonczeniu kursu.
      jarek bubnowicz
      jarek bubnowicz
    • ruda_czarna Jacek Sokołowski 28.08.10, 12:18
      ma szkołę na kaszubskiej.po kursie u niego zdałam za pierwszym razem a byłam
      zielona. Doświadczony, spokojny rzeczowy facet. indywidualne podejście do
      każdego a nie masówka jak w większych szkołach. kilkoro moich znajomych też
      zdało za pierwszym razem! polecam
    • emiliatomekwojtek Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 28.08.10, 15:53
      a ja polecam szkole Panstwa Wysockich. Pani Basia i Pan Jozef sa najlepszymi
      nauczycielami:) zdalam za pierwszym razem chociaz nigdy bym nie przypuszczala ze
      sie uda ale to tylko i wylacznie zasluga wlasnie Nauczycieli. cierpliwi
      serdeczni do kazdego podchodza indywidualnie naprawde z sercem, ucza, co ma
      potwierdzenie pozniej w wynikach egzaminow:)poza tym wszystko lacznie z
      egzaminami trwalo 2,5 miesiaca chociaz z mojej winy bo moglo trwac jeszcze krocej
    • jeznet Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 28.08.10, 18:18
      Ja instruktarz miałem u Remigiusza Jacuły i mogę go polecić. Młody, bardzo sympatyczny i skuteczny instruktor.
      • myszka153 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 28.08.10, 21:30
        jarek bubnowicz
      • majka_1982 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 30.08.10, 13:14
        jeznet napisał:

> Ja instruktarz miałem u Remigiusza Jacuły i mogę go polecić. Młody, bardzo symp
        > atyczny i skuteczny instruktor.

a w życiu, ten człowiek nie wie co to nauczanie jazdy, wspaniały był jego śp.
        Ojciec.
    • majka_1982 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 30.08.10, 13:14
      panowie Świętonia
      • gregia Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 30.08.10, 15:19
        dziekuje Wam za tak liczny odzew!!!
        Majka 1982 kolezanka mi polecala Pana Wiesia pracującego u Świetonia, tylko nie
        wiem czy on jeszcze tam pracuje bp to było ponad 2 lata temu jak ona zdawala
        prawko, może Ty coś o Panu Wiesiu tez słyszałaś lub polecisz kogoś konkretnego
        od Pana Świętonia.
        • majka_1982 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 30.08.10, 16:49
          gregia napisała:

> może Ty coś o Panu Wiesiu tez słyszałaś lub polecisz kogoś konkretnego
          > od Pana Świętonia.

wiesz co, żadnego Wiesia nie znam i nie słyszałam, bardzo dobry jest były trener judo - Zbigniew Tałaj.
          • rzepa6969 Re: Szukam naprawdę dobrego instruktora nauki jaz 04.11.10, 19:58
            nika_6 napisała:

> jarek bubnowicz

Odradzam pana Jarka Bubnowicza,który naciąga biednych kursantów na dodatkowe godziny,twierdząc że wciąz nie potrafia jezdzic i z tego powodu nie chce wydawac zaswiadczen o ukonczeniu kursu.Twierdzi ze ma takie prawo,nie jestem pierwsza osoba ktora zostala tak oszukana, mnie naciagnol na 5 godzin obiecujac wystawienie dokumentow po wyjezdzonych godzinach stwierdzil ze musze dokupic jeszcze 6 godzin bo nie wyda mi zaswiadczenia ukonczeniu kursu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka