tamara8 08.09.05, 14:37 Która najfajniejsza w Koszalinie?? Gdzie robią bukiety ładne, oryginalne i za przystępną cenę? Polecicie coś...?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terowka Re: kwiaciarnia? 09.09.05, 14:56 Jak jestem w Koszalinie, korzystam z uslug dwoch: jedna z nich to mala kwiaciarenka obok Domu Zwiazkow Zawodowych (nie wiem jak ten budynek sie teraz nazywa)- tam mialam robiona wiazanke slubna, a druga to na ulicy Zwyciestwa (troche dalej) - kwiaciarnia Emka (nie mylic z centrum handlowym). Odpowiedz Link Zgłoś
chrisb004 Re: kwiaciarnia? 15.09.05, 12:14 To ja tez polecam dwie: Jedna to ta naprzeciwko Dubois, obok Millenium banku druga na Zwyciestwa, za zjazdem do Lidla Chris Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: kwiaciarnia? 15.09.05, 12:29 Bardzo ladne wiazanki urodzinowe robili mi w Emce- na Zwyciestwa. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7 Re: kwiaciarnia? 16.09.05, 10:47 Najładniejsze wiązanki robi Pani Magda w kwiaciarni przy rynku Staromiejskim (Galeria) Odpowiedz Link Zgłoś
anna9611 Re: kwiaciarnia? 22.09.05, 18:01 najpiękniejsze wiązanki i bardzo tanio robi pani z kwaiaciarni koło byłoego pirata pod empikiem.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leleina Re: kwiaciarnia? 10.10.05, 22:25 ostatnio odkryłam sympatyczną kwiaciarenkę na spółdzielczej, jest tam tanio i bardzo cieplutko, można dostać fachową poradę na temat kwiatów doniczkowych, gorąco polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara8 Re: kwiaciarnia? 12.10.05, 11:03 ...na spóldziejczej??? ...a gdzie ...bo jakoś nie kojarzę tam kwiaciarni ....może mówsz o Jana z Kolna..?? Odpowiedz Link Zgłoś
leleina Re: kwiaciarnia? 30.10.05, 22:49 sorry, że tak późno. spółdzielcza jest obok jana z kolna, a dokładnie między brokiem a sklepem muzycznym swing pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś