sanszain 11.05.08, 22:29 Szukałam informacji w internecie i nic... Może słyszeliście o jakimś lekarzu proktologu w Koszalinie? To dość pilne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanszain Re: Proktolog w Koszalinie? 14.05.08, 17:57 Naprawde nie znacie zadnego? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkannn88 Re: Proktolog w Koszalinie? 15.05.08, 17:06 O ile mi wiadomo, najblizszy proktolog przyjmuje w Słupsku - Maciej Pasieka ( prywatnie ) Prowadzi męza koleżanki od kilki lat. Odpowiedz Link Zgłoś
andypol82 Re: Proktolog w Koszalinie? 01.06.08, 09:24 polecam www.klinikasalus.pl/ naprawde fachowcy, tylko mimo iz prywatnie czeka sie dosyc dlugo, choc nie wiem jak do proktologa, ja korzystalem z porad gastrologa. Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jka77 Re: Proktolog w Koszalinie? 26.05.08, 23:01 w Koszalinie nie ma lekarza proktologa, ale tymi sprawami zajmuje się dr Janus w Praxisie. Polecam, bo sama musiałam skorzystać. Badanie u Niego nie jest krępujące, bo robi to wyjątkowo delikatnie i ma podejście. Czasami ma trochę przyciężki żart, ale jak to chirurg :) Odpowiedz Link Zgłoś