abanderado 16.11.06, 18:10 Pan kandzdat bardyo sie ustatnio zmienia ... czyzby niczym Berluscowni strzelil sobie lifting ... czy zdjecie z czasow Szkoły Wodno-Melioracyjnej odgrzebano ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 16.11.06, 18:12 a moze to w imie oczekiwan na mlodego prezydenta ... Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Lifting Kudelskiego 16.11.06, 20:37 A moze poplecznicy się zrzuciłi dla pewności wygranej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 16.11.06, 21:56 ... przelew przyszedł z centraly i wytyczne z biletem ... jeszcze nam z kaczorów zrobią mroczków ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Lifting Kudelskiego 16.11.06, 22:00 Tego to chyba nawet spece od "plastikowych" aktorek i odświezonych amantów nie zrobią. Może jedynie modły ogólnonarodowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 16.11.06, 22:46 to moze faktycznie mroczków na kaczki przerobić lepiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Lifting Kudelskiego 16.11.06, 22:50 to sie przemal postarał:)) a i tego piarowca mógłby pis szybko zmienić, bo słyszałem, że się nie zna się na robocie i w ogóle na niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 16.11.06, 23:01 trochę przegiął kandydat wygląda już prawie na takiego ktory ze względu na wiek nie mialby prawa sie ubiegac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Lifting Kudelskiego 16.11.06, 23:02 abanderado napisał: > trochę przegiął kandydat wygląda już prawie na takiego ktory ze względu na wiek nie mialby prawa sie ubiegac :-) Może w ten sposób próbują zdobyc młody elektorat :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Lifting Kudelskiego 16.11.06, 23:01 Może az przedobrzył sprawę? Ale ja tam gupia blondi jestem to się nie znam :) Teraz piarowiec może byc tylko do ozdoby. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że Kudelskiego wyniesie na wysoki stołek rozpaczliwy sprzeci wobec zaistaniałej sytuacji siedleckiego ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 17.11.06, 08:22 chcecie mlodszego prezydenta to ... my wam takiego zrobimy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
noemilux Re: Lifting Kudelskiego 17.11.06, 11:11 To jest przecież poprostu MANIPULACJA WYBORCZA. Do CKM-u może fotki sie przydadzą w przyszłości:-) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Lifting Kudelskiego 17.11.06, 13:32 noemilux napisała: > Do CKM-u może fotki sie przydadzą w przyszłości:-) Będzie to numer dedykowany chyba tylko masochistom. :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Lifting Kudelskiego 17.11.06, 13:31 abanderado napisał: > chcecie mlodszego prezydenta to ... my wam takiego zrobimy :-) Juz widzę miny wyborców porwanych swieżością lica kandydata, kiedy ten zejdzie z plakatów w realne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 17.11.06, 13:35 zgodnie ze strategią wtenczas będzie już ... pozamiatane (czyt. po wwyborach) ... i zaczną się ataki-kurszczaki typu: że miasto w takim stanie było przez poprzednie władze że się człowiek postarzał w oczach ... Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 18.11.06, 13:33 na lifting to sie nie żałowało ale zeby politologa-poloniste na umowe zatrudnić żeby napisał co trzeba to już zabrakło ? "Każdy uczciwy, sumienny i kompetentny urzędnik czy pracownik może być pewien......" ... ze rzadzic beda nimi ludzie inni niz dotychczas, ze WIELKA POLITYKA chce wkrasc sie do siedlec .... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.skarpeta Re: Lifting Kudelskiego 18.11.06, 14:34 Wlasnie przyjrzalem sie uwaznie plakatom. W pierwszej turze wygladal nieco staro a teraz cudownie odmlodnial. Cuda, Cuda, Dobrze ze Symanowicz jest taki jak w rzeczywistosci i sie siebie nie wtydzi jak Kudelski. Dobrze ze Kudelski nie dal zdjecia z podstawowki ;))) A tak powaznie - czy aby nie jest to wprowadzanie w blad wyborcow? Jak kupujesz w sklepie kielbase - to wolalbym kupic taka sama jak na reklamie - ladna i pachnaca - a nie stara i splesniala jak jest w rzeczywistosci :) Jedzie mi tu troche Constarem ;-))) pozdrowienia i madrych wyborow :) Pan Skarpeta p.s. glosujcie na mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
doberek4 Re: Lifting Kudelskiego 19.11.06, 18:59 nie wiem czy wiesz skarpeto, ale na zdjęciach reklamowych poduktów nazwijmy to "Zywych" - np.spożywczych, są sztuczne rzeczy, po prostu lepiej "wychodzą", nawet para z gorących talerzy jest sztuczna, a jeśli są fotografowane prawdziwe,to zawsze są poprawiane w komputerze, więc NIGDY nie kupisz takiej samej rzeczy jak jest na zdjęciu, i zauwaz na filmach reklamowych jak piją jogurt, sok, czy nawet wodę, to wiadomo że w środku pusto albe w ogóle dotykają ustami płynu, bo by nie wyglądało to tak zachęcająco. przetań wierzyć w reklamy, zresztą portret pana Symanowicza na plakacjie wyborczym też jest podrasowany, Odpowiedz Link Zgłoś
mozart64 Re: Lifting Kudelskiego 19.11.06, 13:58 on po prostu przytył, nawet podgardle mu urosło Odpowiedz Link Zgłoś
noemilux Re: Lifting Kudelskiego 19.11.06, 14:50 jak wierzyc czlowiekowi ktory nawet falszuje swoj wyglad ? Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Lifting Kudelskiego 19.11.06, 14:56 Słuchaj uważnie :) Zdjęcie, ktore aktualnie znajduje się na plakatch i bannerach zostało wykonane w poniedziałkowy ranek. Widziałem jak Wojciech Kudelski wychodził od fotografa z dwoma osobami wtedy. Tak z ciekawości specjalne poszedłem wczoraj do niego i spytałem jak zrobił, że W. Kudelski tak odmłodniał. A on na to stwierdził z całą powagą "Zdjęcie zostało zrobione z lepszego profilu. W.Kudelski na prośbe jednego ze sztabowców uśmiechnął sie co zlikwidowało pomarszczenie na czole, pozatym lekko podświetlone zostało zdjęcie, ale to nie decyduje o tym jak wyszedł". Sam widzisz. A tak między nami? Dlaczego czpiasz się tego zdjęcia? Za dobzre wyszedł? Dzięki temu zdjęciu mozę pozyskac nowy elektorat? Szef Mirek się martwi ? Ojejku... Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 19.11.06, 19:17 młodszy profil wyszedł :-) daj spokój, Berlusconi przynajmniej sie przyznał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Lifting Kudelskiego 19.11.06, 19:24 To nie Włochy tu Polska. Tu wszystko jest "naturalne". :D Co jak co, ale z tą podobizną przedobrzyli. Człowiek wygląda bardzo nienaturalnie. Widac, ze swoje lata ma, a taki bez zmarszczek. Twarz stała się jakas taka bez wyrazu, taka jakaś miękka jak zrobiona z plasteliny. Pfuj. Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Lifting Kudelskiego 19.11.06, 19:38 Najłatwiej jest krytykować... A czy symanowicz nie użył takich zabiegow teraz czy 4 lata temu ? Tezto zrobił :D Ale nie zwróciliście na ta uwage :D Przyjzyjcie się plakatom :D Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Lifting Kudelskiego 19.11.06, 19:52 Widzisz, ja tam nie krytykuje Kudelskiego z czystej zywej nienawiści. Ale mój zmysł estetyczny, którego śladowe ilości posiadam, krzyczy na widok tego koszmarku. Ja rozumiem, że trzeba poprawic fizjonomię. Teraz jednak ona odstręcza po tych przeróbkach. Duży minus dla grafika. Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Lifting Kudelskiego 19.11.06, 19:54 Liffting czy nie liffting nalezy zagłosować na niego, aby nie dopuścić do tego, aby w naszym mieście przez kolejne 4 lata była bieda, brak rozwoju itp. Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Lifting Kudelskiego 19.11.06, 19:59 To dobrze, że zgadzamy się w tej kwestii :) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 20.11.06, 08:42 Siedlce teraz beda rozwijac sie szybciej bez wzgledu na to kto zostanie "pierwszym" to pewne. Natomiast ja popieram obecnego Prezydenta bo jest uczciwy i madry. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 20.11.06, 11:32 a moze to faktycznie sposob na przeciwstawienie sie brudnej (czyt. brzydkiej) polityce !! Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Lifting Kudelskiego 20.11.06, 12:33 i dlatego właśnie został orłem wyższej szkoły rolniczo pedagogicznej z doktoratem grupowym. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 20.11.06, 18:31 w telewizorni jakis starszy niz na zdjęciach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Lifting Kudelskiego 22.11.06, 13:19 abanderado napisał: > w telewizorni jakis starszy niz na zdjęciach :-) i w dzisiejszym TS też jakiś wymęczony on to takich dwóch: ojciec i syn, a przecież ich jest cały jeden :P Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Lifting Kudelskiego 22.11.06, 13:22 A Ty nie byłabyś wymęczona jak od świtu do nocy pracowałabyś nad swoją kampanią wyborczą? Od ponad dwóch miesięcy ? Mówiąc "od świtu do nocy" mam na myśli, np. od 08.00 do 22-24 ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Lifting Kudelskiego 22.11.06, 13:26 zależy w jakim towarzystwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 22.11.06, 15:33 dobrze że nie "od zmierzchu do świtu" przeć nikt go nie zmuszał to tychże działań Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Lifting Kudelskiego 22.11.06, 15:34 czyli "masz ciało coś chciało" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Lifting Kudelskiego 22.11.06, 15:35 To prawda. Nikt go nie zmuszał. A wiesz co go zmusiło ? Sytuacja w naszym kochanym mieście. On tak jak, ponad 70% siedlczan ma już dosć Symanowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 21.11.06, 22:42 i znowu miało być Prawie i Sprawiedliwie i znowu sie nie udało ... za szybkie te ruchy były za szybkie Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Lifting Kudelskiego 24.11.06, 08:54 taka wersja lifftingu bardziej mi się podoba ;) www.dieselstation.com/wallpapers/Volkswagen-New-Beetle/Volkswagen-New-Beetle-047.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 24.11.06, 09:25 cuś mi nie odpala sie ten linkus :-( Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Lifting Kudelskiego 24.11.06, 09:35 Dziewczyno drogo, patrze i ni nie mogo! "Forbidden You don't have permission to access /wallpapers/Volkswagen-New- Beetle/Volkswagen-New-Beetle-047.jpg on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. ------------------------------------------------------------------------------ Apache/1.3.37 Server at www.dieselstation.com Port 80" Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Lifting Kudelskiego 24.11.06, 09:39 niestety nie mam permission, żeby wam pokazać przemianę nwe beetla :( Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Lifting Kudelskiego 24.11.06, 12:25 doplaty unijne na lifting tez sie da wyciagnac pod np. rozwój ?? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Lifting Kudelskiego 24.11.06, 16:34 To kto u diaska wydaje tę zgodę? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Lifting Kudelskiego 26.11.06, 21:33 gdybym wiedziała to bym miała permission :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Lifting Kudelskiego 26.11.06, 21:35 www.dieselstation.com/wallpapers/Volkswagen-New-Beetle/Volkswagen-New-Beetle-047.jpg i jak liffting Odpowiedz Link Zgłoś