Gość: Lukasz IP: 217.153.34.* 22.01.04, 09:24 Moze znacie jakis dobry warsztat, ktory robi mechanike Nissana w Warszawie? Nie firmowy, i nie tak drogi jak frmowe. Z gory dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nibelung777 Re: Szukam dobrego warsztatu Nissana WARSZAWA 24.01.04, 21:58 Nissan-Ballaun przy Białowieskiej 6. Autoryzowany i tani (zrobili b. duże obniżki w erwisie dla sam. po gwarancji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytator6 Re: Szukam dobrego warsztatu Nissana IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.13, 14:58 Pieprzenie! Za poprzedni przegląd zapłaciłem - 460 zł z olejem, moje filtry, aktualnie zaproponowano mi za taki sam przegląd cenę 860 zł. Faktycznie "duża obniżka" cen usług i "zachęta", aby dalej korzystać z autoryzowanych stacji obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbulwersowana Re: Szukam dobrego warsztatu Nissana WARSZAWA IP: 195.94.201.* 18.02.04, 15:18 Nie radze zagladac do serwisu Nissana na Jagielonskiej. Podczas przegladu, polowe czesci w samochodzie wymienili mi na stare !!!! Mysleli chyba, ze sie nie kapne. Ale sie kapnelam i nie odpuszcze im. Wlasnie pisze oficjalna skarge. Zbulwersowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guard Re: Szukam dobrego warsztatu Nissana WARSZAWA IP: *.chello.pl 10.03.04, 22:29 Ja też odradzam Jagiellońską - STANOWCZO ODRADZAM. Arogancja, brakoróbstwo. Nie sprawdzili stanu oleju w odbieranym przeze mnie samochodzie. Na zwróconą uwage zareagowali agresywnie. Naprawdę dziwię się, że nadal mają autoryzację NISSAN'a. Nigdy więcej tam nie pojadę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peak Re: Szukam dobrego warsztatu Nissana WARSZAWA IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 19.02.04, 17:00 Rzuć hasło na forum: www.nissanklub.pl/ www.autocentrum.pl/nissanclub/ www.almera.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magick Re: Ballaun IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.02.04, 12:51 Faktycznie, u Ballauna są duże obniżki w serwisie i z tego co wiem to jest najlepsza stacja Nissana w W-wie. Byłem u nich ostatnio, bo mi nie działało ogrzewanie - płyn chłodniczy gotował się a w środku zimno. Nikt nie był w stanie mi pomóc, dopiero na bialowieskiej usunęli i mam teraz jak w saunie. Polecam ich !!! A przy okazji jest chyba nawet taniej niz u nieautoryzowanych. Odpowiedz Link Zgłoś