Dodaj do ulubionych

dobry mechanik - Sosnowiec???

• Gość: Michał Re: dobry mechanik - Sosnowiec??? IP: *.play-internet.pl 21.01.17, 12:20
      Auto Serwis Dream Car ul Partyzantów 11 C 510470743
      Polecam ;)
    • Gość: tomaszewski30 Re: dobry mechanik - Sosnowiec??? IP: *.static.ip.netia.com.pl 29.04.19, 09:47
      jeżeli chodzi o samochody Volvo to polecam warsztat samochodowy Volvos - najlepsi mechanicy, usługa na wysokim poziomie, spełnili moje oczekiwania w 100%
    • Gość: dobiczna Re: dobry mechanik - Sosnowiec??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.19, 14:25
      Ja swojego wieloletniego już mechanika znalazłam na Znajdź mechanika. Trochę poszukiwania trwały, a ilości wykonanych telefonów nie zliczę.
    • Gość: Marek Sosiński Re: dobry mechanik - Sosnowiec??? IP: *.play-internet.pl 11.05.21, 19:17
      po długich poszukiwaniach w Sosnowcu polecam tylko Auto Serwis Dream Car ul Partyzantów 11c , konkretni ludzie z dużym doświadczeniem, auto oddałem rano po kilku chwilach ogarnięte, polecam
    • jelec52 Re: dobry mechanik - Sosnowiec??? 27.07.21, 23:38
      Witam serdecznie. Wie ktoś o warsztacie w którym serwisują Dacię Sandero bo w kilku pytałem ale w żadnym nie ... .
      Interesuje mnie też elektro-mechanik chodzi mi o ustawienie kamery cofania bo się przesunęła jak ktoś/coś przygniotło mnie na parkingu.
    • marek88i Re: dobry mechanik - Sosnowiec??? 29.10.21, 11:59
      Jak coś to mogę polecić w Tychach serwis samochodowy SiegStar siegstar.com/ Najlepszy na jaki trafiłem. Chłopaki widać zdolne i obsługa bardzo miła :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka