Dodaj do ulubionych

Chce ktos coś z UK? :)

11.08.10, 10:31
Co prawda nie mam nie wiadomo czego do zaoferowania, ale jak ktoś coś wypatrzył na przykład w M&S, to na pewno będzie taniej niż u nas po tych zbójeckich cenach.
Jest też Debenhams i La Senza, mogę się rozejrzeć, czy nie ma czegoś, na co polujecie.
Wyjeżdżam 15.08., wracam 22.08. rano.
Maile proszę słać na gazetowy :)
Obserwuj wątek
    • kura17 Re: Chce ktos coś z UK? :) 11.08.10, 11:31
      zakladam, ze pudla z lampa (albo dwoma) mi nie przywieziesz, co Kulko??? :)
      nie trzeba nigdzie isc, przywioza do domu... ;)
      • kulka_kulkowa Re: Chce ktos coś z UK? :) 11.08.10, 13:06
        Hmm, we wrześniu lubego siostra z narzeczonym przyjeżdżają samochodem dopinać
        sprawy ślubu, ale mogliby się lekutko zbulwersować dwiema lampami ;)
        My niestety samolotem.
        A z ciekawości - co to za lampa?
        • kura17 Re: Chce ktos coś z UK? :) 11.08.10, 14:26
          takie dwie mi sie podobaja :) kurcze, jak sa autem, to moze sie zmieszcza? ;)
          moge im zaproponowac nocleg w hamburgu w zamian za przysluge :D

www.johnlewis.com/230869829/Product.aspx
          www.johnlewis.com/231002203/Product.aspx
          • kulka_kulkowa Re: Chce ktos coś z UK? :) 11.08.10, 15:25
            Zobaczę, jaki będzie klimat do przewożenia lamp ;) No i jeszcze nie wiem, czy
            pojadą swoim samochodem, bo ostatnio mieli stłuczkę z... policjantkami. Z winy
            policjantek :]
            Lampy suuuuuper!
            PS. A do Hamburga to mi się marzy, bom jest germanistka, co już tą deutsche
            Sprache całkiem zapomniała. No, ale to w przyszłym roku pewnie. Nie to żebym się
            wpraszała ;)
            • kura17 Re: Chce ktos coś z UK? :) 11.08.10, 19:01
              Kulka! no cos Ty! bardzo zapraszam lobbystke :)
              mamy pokoj goscinny, na ogol stoi wolny. jesli nie straszne Ci dwa dzikie
              chlopaki (plus nobliwa kurza para), to przyjezdzaj!!! serio mowie :)

a o lampach daj znac, jakby sie cos wyklarowalo, ok? :) nie nalegam i nie
              naciskam, ale chetnie skorzystam z okazji, heh.
            • turzyca Re: Chce ktos coś z UK? :) 11.08.10, 19:52
              Zgadzam sie z Kura, musisz zrobic lobbystyczny objazd po polnocy Niemiec.

A moze bys w BF zaangazowala w ramach odswiezanie jezyka?
              • kulka_kulkowa OT odświeżanie języka i dołki psychiczne 11.08.10, 21:32
                Wiesz, co do BF to "i chciałabym i boję się". Nie jest to chyba odpowiedni wątek, żeby o tym pisać, więc tak bardzo na skróty. Wisi nade mną nienapisana praca magisterska (kłaniam się nisko w podzięce za skany) i czuję, że sobie nie radzę. Długo to już trwa i ciężko mi z tego wyjść, bo nigdy nie miałam takich problemów (przyczyny są raczej emocjonalne, pracuję nad tym, z różnym skutkiem). Odreagowuję sobie tu na forum w dużej mierze, a zarazem mam trochę wyrzutów sumienia, że "marnuję czas". I mam stracha, że jak się wciągnę w BF, to już się w ogóle w tym internecie zatracę.
                Z drugiej strony na pewno kontakt z żywym językiem dobrze by mi zrobił. W pracy oprócz polskiego potrzebny mi angielski, niemieckiego używam bardzo sporadycznie.
                Co do wyjazdu - nawet jak nie skończę tych nieszczęsnych studiów, to przecież się nie obrażę na język, kraj i ludzi, a "lobbystyczny objazd po północy Niemiec" brzmi ciekawie :)
                Przepraszam za przydługi offtop, to jest temat rzeka i nie chciałabym, żeby wylała akurat w wątku o zakupach. Założę swój temat w "wygadaj się", bo jak Was znam, to mi zaraz coś mądrego napiszecie :)
    • daslicht Re: Chce ktos coś z UK? :) 12.08.10, 13:51
      Kulko, dałabyś radę kupić parę staników Bravissimo? ^^
      • kulka_kulkowa Re: Chce ktos coś z UK? :) 12.08.10, 14:40
        Prawdopodobnie nie. Akurat tam gdzie jadę nie ma Bravissimo :( Za to składam tam
        dziś wieczorem zamówienie (patrz wątek na LB).
        • daslicht Re: Chce ktos coś z UK? :) 12.08.10, 14:45
          Wysłałam ci maila na gazetowego :)
          • kulka_kulkowa Re: Chce ktos coś z UK? :) 12.08.10, 14:55
            Odpisałam :)
    • bathilda Re: Chce ktos coś z UK? :) 12.08.10, 15:37
      Ja poproszę pochmurną pogodę i mżawkę. Umieram od tego upału.
      • turzyca Re: Chce ktos coś z UK? :) 12.08.10, 16:50
        O matko, a ja mam wlasnie obrzydliwa mzawke, marudze i pytam sie "komu do jasnej
        cholery przeszkadzal upal", bo jestem w swetrze i rajstopach i z zimna mam sine
        paznokcie. Ogrzewanie nie dziala, jakby lato bylo albo co. Ide po kocyk.
      • kulka_kulkowa Re: Chce ktos coś z UK? :) 12.08.10, 19:57
        Śfagierka moja rzekła, że u nich na razie jest koło 15 stopni. Zabiją mnie za
        mżawkę i chmury, nie biorę!
        • kulka_kulkowa Re: Chce ktos coś z UK? :) 13.08.10, 14:04
          O matko, no przecież w drugą stronę miałam wieźć! Oni by się cieszyli, jakbym im te chmury zabrała, ja mniej :)
    • zazulla wysłałam maila n/t 12.08.10, 16:09

• kulka_kulkowa Re: wysłałam maila n/t 12.08.10, 19:58
        Odpisawszy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka