Dodaj do ulubionych

Szminki NYX

24.08.10, 21:06
Zachęcona bardzo dobrymi opiniami na Wizażu nabyłam drogą kupna zestaw 6 szminek NYX. Z 6 wybranych kolorów trzy mi pasują, a trzy nie, tzn. są bardzo ciekawe, ale nie na mnie :). Odcienie te 600 Mute (podobno cieszy się największym powodzeniem, bo świetnie sprawdza się do "nagiego" makijażu), 571 Iced Lavender, 515 Cleo (podobna do Mute, ale z nutą różu). Użyłam raz, więc nawet nie widać "ubycia" - może ma ktoś ochotę za grosze na nie?
Obserwuj wątek
    • wiedzma_kasia Re: Szminki NYX 24.08.10, 21:19
      Ja mam ochotę:) Tylko wszystko zależy od tego ile wynosi kwota "za grosze":)
      • nomina Re: Szminki NYX 24.08.10, 22:14
        Myślałam o 10 zł za wszystkie trzy plus koszt wysyłki, jeśli jesteś spoza
        Wrocławia. Co o tym sądzisz?
        • wiedzma_kasia Re: Szminki NYX 24.08.10, 22:53
          Jestem w siódmym niebie:) We wrocławiu we wrześniu będę kilkukrotnie, a od
          października wracam studiować, więc obejdzie się bez kosztów wysyłki. W takim
          razie resztę szczegółów załatwimy przez maila?
          • nomina Re: Szminki NYX 25.08.10, 09:48
            Świetnie. To napisz do mnie, proszę, przez zakładkę kontaktową ze stopki (przepraszam, ale jestem non stop spamowana, więc nie podaję adresu w necie :)), a potem poprosimy grzecznie moderalicję o skasowanie tematu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka