Dodaj do ulubionych

ginekolog / Lublin

18.02.11, 21:36
Poszukuję:

- kobiety
- na NFZ (ale niekoniecznie)
- żeby nie patrzyła jak na intruza
Obserwuj wątek
    • aksanti Re: ginekolog / Lublin 18.02.11, 22:24
      Bardzo w porządku jest dr Szymańska- (jakośtam) w przychodni przy ul. Hipotecznej (na NFZ). Możliwe że przekręciłam pierwszy człon nazwiska, ale tam jest tylko 2 lekarki, więc na pewno trafisz do tej, co trzeba.
      • aksanti Re: ginekolog / Lublin 18.02.11, 22:26
        Już chyba znalazłam - Szymańska-Bujacka :)
        • aksanti link 18.02.11, 22:28
          www.e-lublin.pl/firma.php?id_firmy=70452
          sposób odpowiadania sugeruje, że myślę zrywami :D
        • ycik Re: ginekolog / Lublin 18.02.11, 22:41
          Ja byłam parę razy w przychodni akademickiej na Langiewicza u dr Komorowskiej. Choc czytałam różne opinie o niej (było kilka negatywnych) akurat moje wizyty przebiegły szybko i bezboleśnie (dosłownie i w przenośni;)
    • wariamiktoria Re: ginekolog / Lublin 19.02.11, 10:04
      Jeśli nie musi być kobieta to bardzo polecam dr Pastucha, który przyjmuje min na Wallenroda, prowadził moją ciążę i był dużo delikatniejszy od poprzedniej kobiety ginekologa, która też tam pracuje. On do tego ma duże poczucie humoru co jest cenne gdy jest się w dużym stresie.
      • mokta Re: ginekolog / Lublin 24.02.11, 22:34
        Zgadzam się. Początkowo chodziłam do kobiety która też tam pracuje ale przemogłam się i teraz już chodzę do dr Pastucha. Nie mówię tu o ciąży, wizyty kontrolne i cytologie.
    • kasienka.body Re: ginekolog / Lublin 19.02.11, 12:16
      dr Osińska - Stępień - świetna lekarka, bardzo miła i przyjemna (ginekolog-endokrynolog).
      Przyjmuje w Luxmedzie, więc płatnie, ale jest na prawdę świetna.
      • agafka88 Re: ginekolog / Lublin 19.02.11, 13:23
        Luxmed ma część lekarzy na NFZ, więc trzeba sprawdzić, może uda się za darmo.
    • mania_aniam Re: ginekolog / Lublin 19.02.11, 12:52
      W Biomedikalu dr Siudak na Weteranow spelnia warunki:)
      • agafka88 Re: ginekolog / Lublin 19.02.11, 13:23
        Doktor Siudak jest nawet miła, tylko trochę taka olewacka, więc jak chce się być dobrze zbadanym (cytologia, badania okresowe), to trzeba się upominać.
        Świetna do wypisywania recept ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka