pitupitu10 18.02.11, 21:36 Poszukuję: - kobiety - na NFZ (ale niekoniecznie) - żeby nie patrzyła jak na intruza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aksanti Re: ginekolog / Lublin 18.02.11, 22:24 Bardzo w porządku jest dr Szymańska- (jakośtam) w przychodni przy ul. Hipotecznej (na NFZ). Możliwe że przekręciłam pierwszy człon nazwiska, ale tam jest tylko 2 lekarki, więc na pewno trafisz do tej, co trzeba. Odpowiedz Link
aksanti Re: ginekolog / Lublin 18.02.11, 22:26 Już chyba znalazłam - Szymańska-Bujacka :) Odpowiedz Link
aksanti link 18.02.11, 22:28 www.e-lublin.pl/firma.php?id_firmy=70452 sposób odpowiadania sugeruje, że myślę zrywami :D Odpowiedz Link
ycik Re: ginekolog / Lublin 18.02.11, 22:41 Ja byłam parę razy w przychodni akademickiej na Langiewicza u dr Komorowskiej. Choc czytałam różne opinie o niej (było kilka negatywnych) akurat moje wizyty przebiegły szybko i bezboleśnie (dosłownie i w przenośni;) Odpowiedz Link
wariamiktoria Re: ginekolog / Lublin 19.02.11, 10:04 Jeśli nie musi być kobieta to bardzo polecam dr Pastucha, który przyjmuje min na Wallenroda, prowadził moją ciążę i był dużo delikatniejszy od poprzedniej kobiety ginekologa, która też tam pracuje. On do tego ma duże poczucie humoru co jest cenne gdy jest się w dużym stresie. Odpowiedz Link
mokta Re: ginekolog / Lublin 24.02.11, 22:34 Zgadzam się. Początkowo chodziłam do kobiety która też tam pracuje ale przemogłam się i teraz już chodzę do dr Pastucha. Nie mówię tu o ciąży, wizyty kontrolne i cytologie. Odpowiedz Link
kasienka.body Re: ginekolog / Lublin 19.02.11, 12:16 dr Osińska - Stępień - świetna lekarka, bardzo miła i przyjemna (ginekolog-endokrynolog). Przyjmuje w Luxmedzie, więc płatnie, ale jest na prawdę świetna. Odpowiedz Link
agafka88 Re: ginekolog / Lublin 19.02.11, 13:23 Luxmed ma część lekarzy na NFZ, więc trzeba sprawdzić, może uda się za darmo. Odpowiedz Link
mania_aniam Re: ginekolog / Lublin 19.02.11, 12:52 W Biomedikalu dr Siudak na Weteranow spelnia warunki:) Odpowiedz Link
agafka88 Re: ginekolog / Lublin 19.02.11, 13:23 Doktor Siudak jest nawet miła, tylko trochę taka olewacka, więc jak chce się być dobrze zbadanym (cytologia, badania okresowe), to trzeba się upominać. Świetna do wypisywania recept ;) Odpowiedz Link