justinehh 19.02.11, 22:43 Po lewej stornie zdjęcia jest torba. Na torbie logo. Czyje? fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2624948,2,1,marta-domachowska-good-look-2.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio-kocio Re: [LWW} Co to za firma? 19.02.11, 23:11 Nie wiem, ale kiedyś (na przełomie 1989 i 1990) miałam kostium kąpielowy z takim znaczkiem. Odpowiedz Link
pierwszalitera Re: [LWW} Co to za firma? 20.02.11, 12:56 To wygląda na torbę dyzajnera Anthoni Crown. Tylko to przychodzi mi do głowy, bo to marka robiąca torby i ma w kolekcji paski z taką lilijką. www.luxusbabe.de/shop/artikel.anthoni-crown-guertel-13t60.html Jak klikniesz w linka Werbefilm na stronie www.anthonicrown.com/ to pokaże się filmik reklamowy i tam też kilka razy pojawia się ten symbol. Przypuszczam jednak, że ta torba tenisowa, to jest robiona specjalnie dla Marty Domachowskiej, czyli nie znajdziesz jej w handlu. Torby marki Crown są zwykle z eleganckiej skóry w nieco konserwatywnym, wytwornym stylu. Ale możesz też zadać to pytanie na stronie tenisistki. Odpowiedz Link
metia Conte of Florence 20.02.11, 14:03 Bradzo fajnie ciuchy sportowe robią, zwłaszcza narciarskie :) Odpowiedz Link
besame.mucho Re: [LWW} Co to za firma? 20.02.11, 16:19 Zgadza się, Conte of Florence. Fajne mają niektóre rzeczy, mam od nich czapkę. W Warszawie rzeczy tej firmy można kupić w S'portofino w Klifie (zresztę nie tylko CoF, mają tam więcej marek w podobnym stylu). Odpowiedz Link