Dodaj do ulubionych

Warszawa - spektakularna wódka

20.05.15, 08:33
Potrzebuję kupić na prezent wypasioną, wielką wódkę. Musi być czysta i musi być wielka. Nie orientuję się gdzie można kupić coś takiego, domyślam się że osiedlowe budy alkohole 24 nie sprzedają czegoś takiego.
Możecie polecić jakiś sklep w Warszawie?
Obserwuj wątek
    • magdalaena1977 Re: Warszawa - spektakularna wódka 20.05.15, 08:46
      sprawdzałaś w hipermarketach typu tesco? ew. duży wybór alkoholi jest w makro.
      • genepi Re: Warszawa - spektakularna wódka 20.05.15, 09:17
        Tesco sprawdzę, dzięki. A do macro trzeba mieć jakąś kartę dostępu, prawda?
        • anna-pia Re: Warszawa - spektakularna wódka 20.05.15, 15:38
          Do Makro potrzebna jest karta. Takie bardziej pokazowe alkohole miewają delikatesy typu Alma.
    • agafka88 Re: Warszawa - spektakularna wódka 20.05.15, 19:05
      U mnie w osiedlowym sklepie na Pradze Północ ("Szklana Pogoda" Stalowa) widziałam takie ogromne butle wódki (nie wiem, na oko 5l?). Jeżeli Praga Północ wchodzi w grę, to mogę jutro zerknąć na przystanku co dokładnie mają.

Ewentualnie internet:
      propaganda24h.pl/pl/p/FINLANDIA-VODKA-OF-FINLAND-3,0L-KOLYSKA/306
      • agafka88 Re: Warszawa - spektakularna wódka 20.05.15, 19:07
        o, można nawet kupić wódkę za 1500 zł, człowiek uczy się całe życie ;)

propaganda24h.pl/pl/p/BELVEDERE-VODKA-6%2C0L-PODSWIETLANA-BUTELKA/864
        • genepi Re: Warszawa - spektakularna wódka 20.05.15, 20:05
          To raczej lampa niż wódka, dlatego taka droga :-)
          Nie zerkaj na razie, dziękuję, dowiedziałam się że na Waryńskiego przy metrze Politechnika jest niezły sklepik więc tam się kopsnę bo z Mokotowa mi bliżej.
    • slotna Re: Warszawa - spektakularna wódka 20.05.15, 21:25
      W mojej osiedlowej budzie sa najrozniejsze olbrzymie i wypasione butle, nie wiem czy akurat wodka, bo sie nie przygladalam, ale nie odrzucalabym tej opcji ;)
    • teresa104 Będą chrzciny 21.05.15, 08:24
      wielkiego statku?
      • genepi Re: Będą chrzciny 25.05.15, 12:56
        Tytanik się wynurzył i trzeba go znowu ochrzcić :-)
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Warszawa - spektakularna wódka 21.05.15, 18:51
      a patrzyłaś w sklepach typu "Alkohole Świata"? może tam?
    • genepi Re: Warszawa - spektakularna wódka 25.05.15, 12:57
      Dziękuję Wam za pomoc, udało się kupić pięciolitrowego Chopina ciężkiego jak dwa fortepiany.
      W ursynowskim leclercu jest duże stoisko z alkoholami wszelakiego typu, gdyby kto szukał.
      • szarsz Re: Warszawa - spektakularna wódka 26.05.15, 09:06
        ha, już wiem, planujesz zaciukać kogoś spuszczając mu tę wódkę na łeb ;)

Btw tyłuł świetny, za każdym razem jak go widzę, mam ochotę wkręcić się na imprezę.
        • genepi Re: Warszawa - spektakularna wódka 28.05.15, 07:00
          To byłoby sześć najgorzej wydanych stówek w życiu (i śmierci :-)
    • slotna Re: Warszawa - spektakularna wódka 28.05.15, 18:08
      Dostaje ciagle info o nowych postach w tym watku i chociaz niby doskonale wiem o co chodzi, to jednak podswiadomosc sugeruje "ktoras grupa warszawska chce sie umowic na zakrapiane spotkanie" :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka