Dodaj do ulubionych

Lobbystki matkują

22.05.16, 22:44
Ktoś wie czy mail matkujących jest monitorowany? Chciałam dołączyć do forum, już wiele tygodni temu wysłałam zgłoszenie, ale do tej pory nie dostałam żadnej odpowiedzi. I teraz nie wiem, czy po prostu nie dostałam dostępu czy po prostu nikt nie sprawdza maila.
Obserwuj wątek
    • jul-kaa Re: Lobbystki matkują 23.05.16, 00:02
      Widocznie nie jest (dostęp ma tylko wariamiktoria). Ale zgłoszenia się pojawiają w panelu dla modek, już Cię widzę.
      • sbarazzina Re: Lobbystki matkują 23.05.16, 21:26
        Widzisz mnie i że mam dostęp? Bo ja ciągle nie mogę wejść na forum i dostaje info: Aby mieć dostęp do treści na tym forum musisz zostać jego uczesnikiem.
        Napisz dlaczego chcesz dołączyć do forum (opcjonalnie):
        • jul-kaa Re: Lobbystki matkują 24.05.16, 08:18
          Widziałam zgłoszenie, już Cię dodałam.
          • sbarazzina Re: Lobbystki matkują 24.05.16, 20:13
            Dzieki!
    • helenka333 Re: Lobbystki matkują 24.05.16, 23:13
      O to może mnie też się uda dodać? Bo ja wysyłałam zgłoszenie już chyba ze 3 razy, ale ostatni raz chyba prawie rok temu i się poddałam :(
      • jul-kaa Re: Lobbystki matkują 25.05.16, 17:52
        A mogłabyś przesłać zgłoszenie (z tymi paroma zdaniami) na mojego mejla gazetowego?
      • jul-kaa Re: Lobbystki matkują 01.06.16, 21:14
        Helenko, jesteś już przyjęta.
    • rudaa26 Re: Lobbystki matkują 30.05.16, 06:38
      Oooo i ja właśnie też wysłałam swoje zgłoszenie (i na mnie przyszedł czas żeby dołączyć jestem w 7 miesiącu ciąży). Tylko mie napisałam czemu chcę dołączyć i od pewnego czasu nie mam już dostępu do maila gazetowego. Czy da się coś z tym zrobić? W sensie czy mam szansę dostać się do grona "wtajemniczonych"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka