mokta kupa szmatek ale znowu bez zdjęć ;) 22.09.09, 21:19 No to zaczynam wyliczankę: czarna kurteczka 8,50zł szary gnieciony topik 6,50zł bluzka z przetkaną srebrną nicią River Island 4,25zł spodnie lniane Next 1zł koszulka Adidas dla brata 8,50zł koszulka Puma dla brata 3,75zł szlafrok Marks & Spencer 4zł piżamka na lato 3,25zł spodnie dresowe Reebok 4zł bluza lonsdale 5zł szorty w kratkę 2zł szaliczek w kropki 3,50zł czarne sozrty Top Shop 4zł czarny topik 3zł różowy t-shirt Evie 3,50zł czarny topik w paski z kokardką 1,75zł atramentowy golf Atmosphere 4,25zł szary top River Island z koralikami 3,75zł kwiecista tunika z głebokim dekoltem Dorothy perkins 9zł chodnik do łazienki 3,50zł szorty granatowe 2zł kremowy sweterek rozpinany 5zł tunika biała New look 8zł bluza H&M 5zł bluza Top Shop 10zł sweterek czarny H&M 7zł szara bluzka z kapturem Atmosphere 5zł kamizelka Quiz 6zł bluzka w chmurki :) Primark 6zł t-shirt Sisters Point 4zł bluzka z nadrukiem ala szelki H&M 5zł różowe polo 2,50zł zapinana biała bluza z krótkim rękawem 3zł bluzka w niebieskie paski H&M 5zł zielona koszula Dorothy Perkins 8zł bluzka z nadrukiem ściągana w pasie 4zł Wolę tego nie podliczać :) Odpowiedz Link
aksanti mokta dodaj zdjęcia :) 22.09.09, 21:38 ..moze nie wszystkiego, ale choć trochę;] Odpowiedz Link
smallfemme Re: kupa szmatek ale znowu bez zdjęć ;) 23.09.09, 19:31 Znajdź coś i mi! :D Odpowiedz Link
aksanti smallfemme 23.09.09, 19:54 o ile kojarze ze zlotu to jesteś z lu? tam zawsze można oś wyszperac;) Odpowiedz Link
smallfemme Re: smallfemme 25.09.09, 22:49 Niestety ale z wioski 80 km od Lbl, gdzie ostatnio zamknęli dwa przyzwoite lumpki. Został jeden, ale niestety nieciekawy :( Poza tym niedługo będę z większej wioski w centralnej Polsce, zwanej Warszawą ;) Odpowiedz Link
mokta rzucam zdjęcia ciuszków :) 25.09.09, 16:59 bluzka w chmurki zapodaj.net/e833208c7209.jpg.html kamizelka Ouiz zapodaj.net/8249ecb0d464.jpg.html koszulka DenimCo w ptaszki :) zapodaj.net/4bf18740cde9.jpg.html piżamka zapodaj.net/5aafea0a4a2c.jpg.html gnieciona szara bluzeczka Atmosphere zapodaj.net/7efcd53253a0.jpg.html bluzka H&M ala szelki przód: zapodaj.net/ba8f82b8816a.jpg.html tył: zapodaj.net/ab332e3868ea.jpg.html szare lniane spodnie Next zapodaj.net/5110e248aafa.jpg.html szlafrok M&S zapodaj.net/7b3f84ddafe3.jpg.html dresy reebok zapodaj.net/b06d23233e8b.jpg.html biała tunika New look zapodaj.net/ae457540f44a.jpg.html kremowy sweterek zapodaj.net/892f928aefb1.jpg.html atramentowy golf atmosphere (w rzeczywistości jest ciemniejszy) zapodaj.net/60a1aaa06835.jpg.html tunika Dorothy Perkins zapodaj.net/c3dc550bc80d.jpg.html Odpowiedz Link
aksanti Re: rzucam zdjęcia ciuszków :) 25.09.09, 19:19 najbardziej podobają mi sie: ta bluzka h&m z niby szelkami, tunika różowa, piżamka i kamizelka:D Odpowiedz Link
jul-kaa Re: rzucam zdjęcia ciuszków :) 25.09.09, 20:47 A mnie tunika Dorothy Perkins i biała tunika New look :) Odpowiedz Link
smallfemme Re: rzucam zdjęcia ciuszków :) 25.09.09, 22:51 Koszulka z szelkami jest genialna! Zawsze chciałam mieć coś w tym stylu, ale w sklepie szkoda mi pieniędzy. I ta tuniczka na końcu :) Odpowiedz Link
mokta kupiłam dzisiaj 28.09.09, 19:43 Oto co kupiłam dzisiaj: szare dresy Umbro dla brata - 4,50zł czarne eleganckie spodnie Bay - 3,50zł bawełniano-lniane spodnie H&M w kratkę - 3zł welurowe czarne dresy - 3,75zł A jutro idę na "wszystko po 1zł" ;p Powinni założyć jakiś odwyk dla lumpeksoholików. Odpowiedz Link
jul-kaa Re: kupiłam dzisiaj 28.09.09, 19:44 mokta napisała: > A jutro idę na "wszystko po 1zł" ;p > Powinni założyć jakiś odwyk dla lumpeksoholików. To AL w rzeczywistości nie istnieje ;)))? Odpowiedz Link
mokta Re: kupiłam dzisiaj 30.09.09, 20:39 Jakbym znalazła więcej uzależnionych to AL by powstało :) Na razie żyje w mojej uzależnionej wyobraźni. Odpowiedz Link
chocochoco Moje najnowsze zdobycze :D 29.09.09, 23:11 Ja dzisiaj kupiłam trochę rzeczy w lumpeksie, w którym 1/3 rzeczy jest nowa z metkami :-). W dzień dostawy każda pojedyncza rzeczy jest po 20 zł, dzisiaj było każda rzecz po 8 zł. Kupiłam : 1. Tunikę koszulową Next w kratkę :-). 2. Sukienkę Asos, nową z metką, ale nie wiem jak ją zmniejszyć, bo to 16 ;(, ma ładny granatowy kolor, na zdjęciach wyszła jaśniejsza. W zeszłym tygodniu po 8 zł kupiłam: 3. sweterek H&M też nowy z metką :-). 4. Skórzany kuferek z okuciami w kolorze ciemnej zieleni (kolor nie wyszedł na fotce). Kupiłam jeszcze sweter-golf bezrękawnik w kolorze czarnym F&F, ale jest aktualnie w praniu. Fotki: img23.imageshack.us/gal.php?g=asosi.jpg Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Moje najnowsze zdobycze :D 30.09.09, 09:08 nie zmniejszaj ;) ja chetnie odkupię :P Odpowiedz Link
chocochoco Re: Moje najnowsze zdobycze :D 30.09.09, 16:16 ale mi się bardzo ta sukienka podoba, ma przepiękny głęboki granatowy kolor i jest taka troszkę retro, nie darowałabym sobie gdybym nie spróbowała przystosować jej do siebie :P Odpowiedz Link
mokta kupiłam wczoraj 30.09.09, 20:35 Dla brata: bluza New Look 1zł dresy Nike 1zł DLa siebie: bluzka w paski DenimCo 1zł granatowa bluza w paski 1zł biała koszula papaya 1zł A to wszystko w stanie idealnym :D Odpowiedz Link
mokta Re: lumpeksowe zdobycze ;) 09.10.09, 19:39 dla brata: koszulka w paski 1zł sweter też w paski 1zł dla siebie: tunika czarna z bardzo głebokim dekoltem :) 1zł koszula wiązana biała w czarne kwiaty 1zł Odpowiedz Link
psuj-ka moje zdobycze :) 25.10.09, 14:25 Coś temat zamilkł :P u mnie główną lumpeksiarą domową jest mama, znajduje tam prawdziwe cudeńka. Ja sama nie mam cierpliwości, ale kiedy się z mamą wybiorę też czasem coś wypatrzę :D 1) ciepły długi elegancki płaszczyk C&A - 40zł fotoforum.gazeta.pl/photo/7/lf/hc/nx3o/799wAblNbulJBu94SX.jpg 2) czerwona sukienka East - 13zł fotoforum.gazeta.pl/photo/7/lf/hc/nx3o/DRKTOXWjC5q5YkpBcX.jpg 3) kopertowa czarna w białe wzorki M&S - 8zł (suszy się :P) 4) tankini Freya Amy 70DD nowe - 15zł - kupiłam wiedząc, że za małe, wolę komuś z lobby tanio odsprzedać, niż żeby się w lumpie marnowało ;) fotoforum.gazeta.pl/photo/7/lf/hc/nx3o/944QpL6marcXjI61EX.jpg Do tego przymierzałam 2 M&S, jeden miękki plunge 75F o mega ścisłym obwodzie, niestety fiszbinowo robił mi krzywdę, a drugi bardzo ciasny strapless 70DD, który był nieco za mały :( Odpowiedz Link
mokta dawno mnie tu nie było :) 23.11.09, 20:12 a ja zem tyle rzeczy kupiła: dla brata sweter DKNY 1zł dla brata koszulkę polo 1zł znów dla brata 2 białe koszulki po 1zł/szt jeansy dla brata 4,25zł szeroki pasek dla mnie 4zł zielona bluza z fioletowymi sznurówkami 1zł fantastyczne jeansy rurki Bay za 1zł :) eleganckie spodnie w paski Next 1zł też eleganckie spodnie z paskiem New Look 0,25zł czerwona bluzka z głeboookim dekoltem 1zł ciemno różowa bluzka Next 1zł zielony swterek Mango 1zł czarne rybaczki warehouse 1zł bluzka atmosphere o kolorze pudrowego różu 1zł sweter w paski 1zł ażurowy topik M&S 1zł czarny topik letni Atmosphere 1zł sweter dla brata 3,25zł kremowy sweter Next 1zł dla koleżanki długą czarną szmizjerkę 1zł szarą bluzę papaya 1zł koszulkę Diesel dla barta 1zł i spodnie dla sąsiadki też za całe 1 zł :) W moim lumpku zrobili długą wyprzedaż pt. wszystko za 1 zł i się obkupiłam w dużo rzeczy w stanie idealnym (żadne tam dziury, plamy czy podobne). I jutro też tam pohasam bo mam pare rzeczy na oku :D Zdjęcia bedę jak dorwe aparat ;p Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: dawno mnie tu nie było :) 26.11.09, 13:22 szczęściara! normalnie mnie skręciło z zazdrości ... a warszawskie lumpki takie drogie, buuu... Odpowiedz Link
aksanti nowy jedwabny gorset za 5PLN ;D 26.02.10, 18:52 zapodaj.net/3473a291f047.jpg.html i jeszcze koszulka shock absorber za ok 2zł :D Odpowiedz Link
mokta fajny :) 26.02.10, 19:14 A tego absorbera zazdroszczę. Ja często spotykam absorbery ale w zupełnie nie moich rozmiarach :( Odpowiedz Link
aksanti shock absorber 26.02.10, 22:06 Dziwne, bo kupiłam w rozmiarówce konfekcyjnej- brytyjska 8ka. Myślałam, że tylko w 'stanikowej' występuje. Może to dlatego, że to bluzka, a nie stanik? Odpowiedz Link
mokta Re: shock absorber 26.02.10, 23:26 pewnie tak... Ja znajduje same staniki ale kompletnie nie w moich rozmiarach :( Odpowiedz Link
mokta a ja znowu szaleje :D 26.02.10, 19:30 sporo rzeczy ostatnio wyrzuciłam, przeznaczyłam do PCK lub na szmaty do podłogi więc mam usprawiedliwienie na zakupy :) kurtka szara wełniana M&S 5zł bluzka Amtosphere z fajnym żabotem 3,75zł nowa kamizelka George 2zł szlafrok Gap super cieplutki :) 4zł szlafrok fioletowy Janet Reger 8zł płaszczyk czarny French Conection 2zł wełniane rybaczki też M&S 1zł (i odtąd wszystko bedzie po 1zł) wełniane rybaczki MNG biały sweterek 3/4 rękaw sukienka w geometryczne wzory River Island bluzka z cekinami spodnie od piżamki bawełniane w paski zielona długa tunika elegancka bluzka z satynowym obszyciem Next golf czarny Quasis sukienka Atmosphere jeansowa spódnica jeansowa spódnica Etam niebieski topik H&M czarna bluzka w serek Zara koszulka w panterkę tunika George granatowa bluzka ze smiesznymi wzorkami Amtosphere czarna bluzka z dekoltem w łódkę czarna spódnica George bluza szara Denim co bluza Levis sweterek żółty Atmosphere szara tunika z kokardą z jakby żorżety tunika szara ściągana w pasie Top shop niebieska bluzka z żabotem nowa top w wisienki sukienka brązowa w zielono-białe kwiaty Bay ciepły brązowy wiązany sweter golf w szaro-białe paski top czarny M&S i dużo rzeczy dla rodzinki Oraz jak zwykle szykuję się na następną wyprzedaż :) Odpowiedz Link
100krotna TRZY 02.03.10, 22:17 Sukienka, H&M, nowa :) 13 zł zapodaj.net/77ac40bf3f82.jpg.html (brzydko wyszła buzia i musiałam podretuszować zdjęcie, mam nadzieję, że wybaczycie) bluzka, Atmosphere, 10 zł zapodaj.net/23ba78aa0643.jpg.html nie mogłam się powstrzymać przed kupnem, chociaż dla mnie za dużo czarnego przy buzi nie jest zbyt łaskawe. Do ubrania z czarnym topem pod spodem. Chyba ciachnę te zwisające witki? torebeczka wizytowa, 10zł zapodaj.net/22cd0e851ba3.jpg.html bez śladów używania, mała, z perłowym połyskiem - w środku było kilkanaście tic-taców, dla zachowania świeżości. Odpowiedz Link
wera9954 Re: TRZY 03.03.10, 14:46 Fajna sukienka (powiedziała ta, co sukienkę zakłada raz na ruski rok) :) A te zwisające witki przy bluzce zawiąż na kokardkę, będą fajne :D Odpowiedz Link
100krotna Re: TRZY 03.03.10, 15:59 Ja bardzo lubię sukienki :) Tylko ta ma taki wielki dekolt, że przy normalnym poruszaniu effuniak wyłazi - całkiem sporo;) do zdjęcia schowany. I tak ją będę nosić, coś wymyślę ;) Witki przeszkadzają, ta bluzka (chyba nie widać na zdjęciu) pomijając gwiazdki, ma jeszcze guziczki, żabocik, stójkę i marszczoną talię z wszytymi gumkami, a na dole falbankę, więc jest tego trochę za dużo :D Odpowiedz Link
wera9954 Re: TRZY 03.03.10, 17:24 Dla mnie mogłyby być te witki :D Ale to Twoja bluzka, lepiej, żeby była bez nich, ale Ci się podobała. Odpowiedz Link
100krotna Drogo :) 14.03.10, 21:29 Bo 16 zł. Jak na lumpeks, to majątek. Ale jakoś nie miałam oporów ;) Atmosphere, bez śladów użytkowania, jak nowa Tunika: zapodaj.net/2774937ea752.jpg.html Odpowiedz Link
parapluie Re: lumpeksowe zdobycze ;) 18.03.10, 21:51 kto jak kto,ale Wy drogie Panie rozumiecie problem kupienia dobrej bluzki koszulowej. Nabyłam dziś idealną, idealnie czarną i dopasowaną, Bravissimo. Jakieś 5 zł:) Odpowiedz Link
mokta bardzo, bardzo smutne wieści :(((((((( 24.03.10, 20:34 Otóż prawdopodobnie zostanie zlikwidowany mój ukochany lumpeks.... Dziś wyprzedają towar i wszystko było po 50 groszy i kupiłam: czarny klasyczny płaszczyk M&S kurtkę beżową żakiet czarny Dorothy Perkins cienki, granatowy pasek szeroki czarny pasek z dużą klamrą nowe grube skarpetki szalik szary w paseczki z angory chyba spodenki od piżamy w fioletową kartkę eleganckie spodnie czarne New Look Aż żal mi serce ściska :(((( Odpowiedz Link
wera9954 Re: bardzo, bardzo smutne wieści :(((((((( 24.03.10, 22:12 Głask, głask. Mój ukochany lumpeks został zlikwidowany jakiś czas temu, łączę się w bólu :( Chodzę po jakichś tam lumpeksach, ale to jednak nie to :( Odpowiedz Link
edhelwen pończochy do paska M&S ;) 24.03.10, 21:32 czarne, dwie pary za 4zł :P w rozmiarze M, na długość wydają się ok, jeszcze nie mierzyłam z pasem ;) w tym lumpeksie jest sporo nieużywanych pończoch w dość sfatygowanych pudełkach, same czarne, beżowe i białe. Również nylony. Niestety na nylonach przeważnie nie było rozmiarówki, tylko podany sam rozmiar, a ja nie byłam pewna, czy powinnam celować w 9 inny. Ostatnio nie mam wielkich chęci na zakupy bluzkowo-spódnicowe, głównie szperam za stanikami, dzisiaj z braku laku te pończochy, bo staniki śliczne i nowe były, ale co z tego, jeśli większość typu 80C :( Odpowiedz Link
beniutka_bo a gdzie?a gdzie? 24.03.10, 22:53 Bo się czaję,żeby spróbować,ale wąż kieszeniowy... Odpowiedz Link
edhelwen Re: a gdzie?a gdzie? 24.03.10, 23:21 w Rzeszowie ;) (normalnie raj lumpeksowy ;) ) Odpowiedz Link
edhelwen Re: a gdzie konkretnie w Rz? 25.03.10, 22:47 ulica Popiełuszki - idąc od strony Rejtana, po prawej stronie są takie połączone budynki (kamienice, domy?), jest tam sklep zoologiczny, pasmanteria, sklep z tkaninami, a w "piwnicach" m.in. dwa lumpeksy (schodzi się po schodkach). To jest drugi jak się idzie od Rejtana Odpowiedz Link
edhelwen Re: pończochy do paska M&S ;) 25.03.10, 00:02 o takie, tylko czarne i rozm. M cgi.ebay.pl/2-PRS-MARKS-SPENCER-SMOOTH-STOCKINGS-10-denier_W0QQitemZ150425500961QQcmdZViewItemQQptZUK_Women_s_Underwear_Design_2?hash=item23060efd21 Odpowiedz Link
martvica Sukienka :) 31.05.10, 18:17 Trzecia z kolei o bardzo podobnym kroju - dopasowana góra bez ramiączek, przewiązana kokardką, dół rozkloszowany z wystającym tiulem. Biała w czerwone kwiatki. Oczywiście nie mam co do niej nosić :P 14,20zł. Odpowiedz Link
mokta Re: lumpeksowe zdobycze ;) 05.06.10, 21:58 Mój lumpeks został zamknięty a ja chodzę po kilku różnych i pewnie w żadnym na dobre nie zagrzeję miejsca. Ale udało mi się kupić co nie co: sweterek w serek niebieski 5zł biała bluzka Next z kieszonką 0,5zł bluzka Basic w brązowe paski 4zł kamizelka fioletowa atmosphere taka bawełniana 1zł czarny sweterek z zapinanymi rękawami 1zł czarne spodnie od dresu 2zł białą bluzkę zawiązywaną na szyi z koronką 2zł żółtą bluzkę z bufkami 3/4 Quasis 2zł spodnie w kancik 5zł tunika w latawce niebieska :) 4zł bluzka z długim rękawem i kieszonką New look 2,50zł stanik Fantasie Smoothing 30F 2zł :)))))))))))))) szara bluza kangurka Cheeroke 4zł bluzka z cekinami na dekolcie, granatowa Warehouse 2zł czarna torebka z dwoma kieszonkami 6zł bluzka szara firmy Krisp z nadrukiem 4zł długa bluzka/tunika New look z ukrytymi kieszonkami i regulowanymi rękawami 2zł dla Babci spodnie piżamowe różowe 0,75zł kremowy ciepły sweterek 1zł różowa bluzka Papaya z dekoltem w łódkę 2zł biała koszula z bufkami Dorothy perkins 2zł biała bluzka w kropki Denim Co 2zł czarny wełniany płaszczyk River island z paskiem za 6zł:) kangurka różowa Abercrombie 6zł rybaczki szare w różową kratkę Bluenotes 4zł czarny golf 3,5zł biały tshirt Puma 1zł dla babci spódnica letnia 1,50zł szara bluza kangurka/sweter New Look z dużym dekoltem 1zł zielone spodenki Red herring 2zł jeansy lekko poszerzane u dołu 5zł jeansy Dorothy Perkins 5zł cienki sweterek fioletowy, długi z kieszonkami Papaya 6zł majteczki-szorty w czarne kropki George 2zł rybaczki evie 2zł szalik cienki różowo-brązowy TU 2zł szmizjerka w czerwoną kratkę Atmosphere 6zł czapka brązowa ze sztruksu 2zł bluza czarna Reebok 3zł szara apaszka ze srebrną nicią 3zł czarna duża torebka 8zł Odpowiedz Link
nientepaura Re: lumpeksowe zdobycze ;) 07.06.10, 16:30 upolowałam świetną kieckę i do tego nic mi się po ziemi nie ciągnie;)) (mam całe 157cm wzrostu) szukałam długiej hipisowskiej sukienki na nadchodzące upały i w zwykłych sklepach jak były to się tragicznie na plecach układały (chodzi o ten typ z gumą na biuście). A w lumpku rozmiar na 12 (152cm)lat new look kolekcja dla nastolatek za astonomiczne 27zł (lumpek niestety z wyceną;/)a na plecach leży idealnie (bo się pewnie kończy wyżej - he) no i da radę bez stanika chodzić, a biust 60ff nie jest rozsmarowany po klacie;)) cud, miód i orzeszki;))) Odpowiedz Link
nientepaura Panache Zara 30FF ;)) 07.09.10, 17:51 za astronomiczną kwotę 7 zł;))) będzie pod kieckę ślubną dla kumpeli;)) ale jestem happy;))) nigdy wcześniej nie udało mi się upolować stanika;))) Odpowiedz Link
aankaa spódnica za 1 zł + 20 skrócenie 08.09.10, 00:30 model (solejka, wiecie co to takiego ?) nie do dostania w sklepie. Uprana w 30 st + wirowanie na 500 obrotów - jak nówka sztuka :) Odpowiedz Link
madzioreck 2 Zakiety za 20 zeta :D 08.09.10, 03:01 Weszłam przypadkiem do lumpka obok mojej byłej pracy, a one się do mnie aż uśmiechały: -biały żakiecik w czarne prążki, nowiuteńki z resztka papierowej metki, rozmiar 34 (bryt. 8) - jakiś żart ;) -ciemny w ciapki ecru/kremowe, taki coś jakby tweedowy, Wallis. Również nieuzywany albo bardzo mało. Za obydwa zapłaciłam 20 zł :) Odpowiedz Link
martvica buty 05.10.10, 15:48 dorwałam o takie: 2.bp.blogspot.com/_zL3WV-XWJBc/SK68hPElo3I/AAAAAAAAACQ/q5jLCeyQwoo/s400/TUK-A6259L.jpg za dychę! ale w strasznym stanie, mam nadzieję że szewc coś na nie poradzi :/ Odpowiedz Link
milstar Żakiet za 3,50 05.10.10, 18:55 Jak nowy, kolor czerwony, materiał podobny do atłasu Odpowiedz Link
nientepaura Pieniądze;D 08.10.10, 16:23 kupiłam dzinsową mini do grubych rajtek i kozaków - 7zł patrzę w domu, a tam w kieszeni - 20Lir tureckich - wg. google to ok. 38 zł;) jeszcze tylko wycieczka do kantoru;) Odpowiedz Link
100krotna Re: Pieniądze;D 11.10.10, 09:15 Ty szczęściaro :) A mini byś mogła pokazać - już założoną do tych rajtek i kozaków :P Odpowiedz Link
ederlezi1981 chwalę się- gorset Hestia za 15 zł! 29.10.10, 16:08 dokładnie tak poszłam do lumpeksu w Katowicach na Warszawskiej, bo było po drodze, a zależało mi na zmarnowaniu czasu, żeby się na kogos nie natknąć. Podeszłam do pudła z bielizna i zobaczyłam fiszbiny, wydłubałam i widze calkiem fajny gorset do Hestii podobny, patrzę na metkę- Hestia 34FF. To poleciałam do kasy, gdzie cena mnie zatkała (a jak juz miałam w lapach zapłacone, powiedziałam pani kasjerce, co to i ile toto normalnie- zdziwiła się). Potem obejrzałam dokładnie: nowy czarny gorset 34 ff- brakuje jednego odpinanego ramiączka (zastanawiam sie nad pójsciem tam jeszcze raz i przegrzebaniem pudła) i chyba taśmy z tylu (dziurki sa, wiec mniem, że czyms się sznuruje). Sa wszystkie podwiązki, metki sa niesprane- ale, poza tym, to chyba naprawde absolutna nienoszona nówka, bo ma papierowe metki. Czekam na siostre jako pomioc do mierzenia- jak okaże się zły, odsprzedam za 15 zl plus koszty wysyłki. Odpowiedz Link
wodadobra Re: chwalę się- gorset Hestia za 15 zł! 29.10.10, 16:15 O jeżu. To ja biorę! Pierwsza. ;-) Odpowiedz Link
ederlezi1981 Re: chwalę się- gorset Hestia za 15 zł 31.10.10, 22:35 przykro mi, dobryjest- spasłam się jak prosię ;/ Odpowiedz Link
mokta Re: lumpeksowe zdobycze ;) 30.10.10, 13:29 O matko, Maskaradki w lumpie! Zazdraszczam :) No ale wrócmy do ciuchów: przedłużka do stanika 50gr bluza zapinana w jaskółki 3,5zł sweterek 3/4 w paski New Look 5zł szara koszulka w geometryczne wzory H&M 2zł polo Adidas fioletowe 2zł spodenki Dorothy Perkins 2zł biała bluza zapinana H&M o której marzyłam 1zł szmizjerka w kwiaty z żabotem Slash 2zł bluzka z chinką:) Zara 2zł bluzka w kwiaty Denim Co 2zł czarna bluzka z koronką 2zł żółta bluzka z kapturem i kieszeniami Amtosphere 2zł złote baleriny Atmosphere 2zł tunika szara z cekinami 2zł szorty lniane Atmosphere 2zł spodnie w kratkę papaya 2zł bluzka w czerwono-niebieską kratkę New look 2zł tunika w panterkę jedwabna Evita 2zł spodnica dla babci 2zł biała kurtka Reebok (za duża ale co tam) 2zł czarna koszulka Reebok 2zł spodnie denim Co 2zł bluzka wiązana pod szyją czarno-biała Krisp 2zł bluza kremowa welurowa Pumpkin 2zł szeroki golfik bez rękawów różowo-szary Next 2zł sandały białe skórzane Clarks 6zł bluzeczka TopShop w kwiatuszki 3zł duża szara torebka z kokardą 6zł szalik różowy, duży i szerokie 5zł chustka brązowa w kwiaty na szyję 2zł bawełniane spodenki różowe w cistka :)) 1zł letnie spodenki wywijane Bay 2zł sweterek z koszulką z żabotem Select 4zł szara bluzka z bufkami H&M 8zł bluzka grantowa w paski H&M 3zł zielona koszulka Cropp 6zł koszulo-tunika w paski z żabotem wiązana pod biustem Atmosphere 15zł Odpowiedz Link
nientepaura koszulka nocna Bravissimo 34GG-H 12.04.11, 16:26 kosztowała 13zł, wzięłam, bo co się ma marnować w sklepie;) kontakt na maila gazetowego;) Odpowiedz Link
myff Jeany:) Liwajsy model 501 czarne, proste.. 14.04.11, 22:56 z talią w talii...bez żadnych przetarć, rozjaśnień...idealnie czarne, żadne tam dzwony i biodrówki...mało się nie popłakałam:D Stan idealny...4 złote. Spódnica sztruksowa grafitowa, lekko rozkloszowana next 4 złote też w bardzo dobrym stanie. W tym moim lumpeksie to trzeba mieć fart, bo to co naprawdę jest warte uwagi leży w stertach splątanych ubrań w koszach i kosztuje po 3-4 złote. A to co jest średnio ciekawe kosztuje od kilkunastu do 45 złotych...moim zdaniem przesada, zwłaszcza, że było nie było to rzeczy używane, nieraz w dość nieciekawym już stanie. Baletki ecco czarne skórzane...niezwykle wygodne...za 16złotych- szaleństwo:D kto robi wyceny?! Absolutnie boskie zielone czułenka- już je widziałam w zestawieniu z zielonym tulipanem biu biu...dyszka..ale za małe na moje kajaki... Odpowiedz Link
jul-kaa UWAGA - lumpeks z dużymi rozmiarami! 14.04.11, 23:20 Zawlokła mnie przyjaciółka na rajd po lumpeksach na Puławskiej. Jak się idzie z Pl. Unii Lubelskiej prawą stroną Puławskiej na południe, to są 4 lumpeksy + 1 outlet. Wygrzebałam 2 wielkie siaty ciuchów dla dziecka (sporo firmówek, głównie NEXT), 2 koszulki i sweter dla męża. Po drodze jest Wzorcownia - drogo, ale przyjemniej. I tam jest OGROMNA część ciuchów w większych rozmiarach, cała wydzielona sala. Rozkosznie. Ceny BARDZO wysokie, ale i tak niższe niż w normalnych sklepach. Odpowiedz Link
jul-kaa Re: UWAGA - lumpeks z dużymi rozmiarami! 14.04.11, 23:21 Warszawa oczywiście - przepraszam :) Odpowiedz Link
nientepaura sandały merrell ;) jak nowe 03.06.11, 13:24 ;D i problem sandałów na lato rozwiązany, już się suszą na balkonie, popryskam je jeszcze dla pewności płynem do dezynfekcji;) już się biedziłam co robić, bo scholle heaven, z którymi wiązałam nadzieję, obcierają;( a tu problem rozwiązał się sam;) btw. czemu wszystkie buty z lumpeksów (mam kilka par -kozaki, koturny i teraz sandały) nigdy nie obcierają lub minimalnie na początku, a 90% nowych butów zawsze? Odpowiedz Link
indigo-rose Re: lumpeksowe zdobycze ;) 08.05.11, 21:43 Bardzo dawno nie byłam w żadnym sklepie z używanymi. Poszukując czegoś z krótkim rękawkiem i trzymającego się przy ciele, obeszłam niedawno kilka sklepów, w tym dwa second-handy, w których zdobyłam: -bluzkę z dzianiny, szarą - opina tułów, ma fajny kształt i wielkość dekoltu, i luźne rękawki z rozcięciami; wprawdzie rozcięcia były łączone wielkimi plastikowymi kołami, ale już tego samego dnia wywaliłam koła i zostawiłam tylko po pętelce z materiału - bluzkę z kopertowym dekoltem, sama z siebie przyzwoita w talii, a można ją zasznurować na plecach jeszcze bardziej, - tunikę z Debenhamsa, rozmiar 10, szyta na osę - talia dość obcisła nawet bez sznureczka, a na biuście dobra i stanik z niej nie wyłazi. Odpowiedz Link
indigo-rose Re: lumpeksowe zdobycze ;) 11.05.11, 22:30 Proszę bardzo: Beżowa z talią w talii, Tunika rozmiar 10 co wypada jak 6 i szara już po przeróbkach :) Jak wyskoczy błąd, to odśwież i powinno wejść. Legginsy to tak naprawdę dół mojej piżamy, akurat były pod ręką jako neutralny dół - nie chadzam tak normalnie. Tuniki noszę tylko do spodni, a krótkie bluzki do spodni albo spódnic :) Odpowiedz Link
100krotna Re: lumpeksowe zdobycze ;) 12.05.11, 07:46 Jak ładnie :) I jakie Ty masz chudziutkie odnóża - na tych zdjęciach wyglądasz duzo szczuplej niż na tych ostatnich z metakobiety, teraz dopiero widać, jaka drobna jesteś. A tę w kwiaty tunikę, to ja bym właśnie nosiła do legginsów - fajnie tak wygląda :) Odpowiedz Link
indigo-rose Re: lumpeksowe zdobycze ;) 12.05.11, 15:35 A ostatnio na metakobiecie nikt mi nie wierzył w wąskość mojego dołu. Chyba jednak tylko rożki i kolumny mają takie chude kończyny. Może pójdę za Twoją radą i nabędę jakieś legginsy do tuniki. Wydawało mi się, że jest za krótka i zadka mi nie zakryje, ale skoro mówisz, że fajnie... :) Odpowiedz Link
100krotna Re: lumpeksowe zdobycze ;) 12.05.11, 16:24 Gdzie znowu jaki rożek, jak masz talię mocno zaakcentowaną i biodra :) Taka filigranowa klepsyderka, z sarnimi nogami. Albo ta kolumna, tylko drobna :) (ja się ostatnio pasę na jabłko, jabłko z mocnymi ramionami :D) Odpowiedz Link