grzech_o_1 31.07.13, 19:51 Roztocze, Tanew i jej szupoty. Jedno z najpiękniejszych miejsc w Polsce. www.youtube.com/watch?v=aiLs4Z3NrwJ www.youtube.com/watch?v=hn_wMmTHxZ0 www.youtube.com/watch?v=F4kBJvfemi4 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria88 Re: Mari88 31.07.13, 21:30 Miło mi że lubisz te strony. Ja też. Chyba tylko tu jeszcze jest tak dużo uroczych zakątków. Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Mari88 04.08.13, 18:55 Mari. Droga jest prosta. Na ggogle tylko trzeba wpisać - youtube i intereujace hasło [temat. Przykładowo.... youtube roztocze youttube krasnobród youtube krasnystaw youtube zwierzyniec youtube mazury youtube bieszczady ........ do woli i tych tematycznych filmów pokaże się mnóstwo. Krótkie, długie itd. Odpowiedz Link
marii51 Re: a tak? 04.08.13, 19:03 grzech ??? wiem ,że wędrowiec z ciebie wraz z małżonką Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: a tak? 04.08.13, 19:22 Na Mazurach byłem kilka razy dawno temu a ostatnio dopiero z żoną. Niedaleko Gizycka. Ale w totalnej głuszy. Na półwyspie między dwoma jeziorami. W Gdańsku, z wycieczka szkolną. Mało pamiętam. Prawie nic. My Mari nad morze, Mazury, mamy bardzo daleko. Trudno nam się zdecydować. Wnuczęta na wakacjach? No to wesoło. Odpowiedz Link