darima_ka 08.11.12, 19:02 dlaczego w Polsce nie są doceniani? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euroxia Re: Zdolny jak Polak 08.11.12, 19:25 Biurokracja, brak funduszy, a gwoździa do trumny wbije urząd skarbowy Odpowiedz Link
darima_ka Re: Zdolny jak Polak 08.11.12, 20:15 Głównie pewnie biurokracja ,a potem dopiero brak funduszy, bo te raz zainwestowane mogą szybko się z nawiązka zwrócić. Odpowiedz Link
euroxia Re: Zdolny jak Polak 08.11.12, 20:47 Ale, to trzeba rozumieć A z tym u naszych decydentów bywa kiepskawo Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ten traktor 09.11.12, 05:45 mię zafascynował czytając taka instrukcję , ja,ja..zrobiłabym go sobie??? Odpowiedz Link
hilang Re: ten traktor 09.11.12, 09:43 do tej biurokracji, durnych przepisów, trzeba dorzucić zawiść i mamy komplet, tak jak z tym życzeniem do Pana Boga Odpowiedz Link
darima_ka Re: ten traktor 09.11.12, 18:45 To prawda. Mój tato opowiadał mi ,że kiedy w swojej firmie za komuny robił projekt innowacyjny ,to koniecznie na tym projekcie musiał szefa dopisywać, i jeśli projekt przeszedł do wdrożenia ,to największą kasę brał szef. Zapewne coś z tamtych czasów u niektórych w" rozumkach" pozostało? Dlatego przebić się z projektami czasem trudno? Odpowiedz Link