tropem_misia1 14.06.13, 19:43 glowę?? a potem? RoboCop? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Zamrozić samą 15.06.13, 05:08 oni nie robią tego by dokuczyć , ale na prośbę ) na dodatek nie wystarczy chcieć , ale trzeba jeszcze za to zapłacić Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Odrastać 18.06.13, 05:30 Dodrukują brakująca resztę drukarką 3D Podobno już to się robi z małymi fragmentami tkanek. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Odrastać 18.06.13, 05:51 Trzeba zrobić projekt, jak się chce wyglądać, kiedy już będzie można wyglądać, jak się chce, a potem pozostaje juz tylko dać obciąć sobie tę głowę. Ale nie wiem, czy należy z tym czekać do późnej starości, no bo jak to będzie potem wyglądało? Ciałko całkiem świeże, a głowa taka pomarszczona? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Odrastać 18.06.13, 06:14 Głowy to ja bym nie chciała się pozbywać..dlatego o owalu pisałam) Zauważyłam ( co do zmarszczek) ,że człek młodnieje na gębie wraz z przybywaniem tkanki tłuszczowej...też jakiś sposób) Odpowiedz Link
leziox Re: Odrastać 18.06.13, 08:55 Bo chudy zapada sie w sobie i zmarszczki mu sie poglebiaja,a u tego co tyje,jest zupelnie odwrotnie. Odpowiedz Link